9"wat een fantastische reis"
Home    >    Reisverhalen    >    Hoogtepunten USA

familie Jansen/van den Brink uit Bloemendaal

Hoogtepunten USA

Verzorgd door: Anneke Jansema

< Terug naar overzicht

Het hoogtepunt van 2023? Dat was absoluut onze gezinsrondreis door de USA.

Het was nogal een uitzoekerij: eerst wilden we een paar dagen naar New York, daarna een stuk met een huurauto langs een aantal beroemde natuurparken en tot slot met een camper de westkust af.

De oudste kon maar deels mee, moest in- en uitvliegen. HELP! We overzagen het niet. Daarom besloten we Anneke in te schakelen en zij regelde álles voor ons. 

highlights van Amerika

Onze eerste vlucht met drie personen ging naar New York, waar we in een tophotel zaten.

Vervolgens reisden we af naar Las Vegas waar de oudste aanhaakte (ook die vluchten waren perfect geregeld). Hier startten we onze rondreis langs en door de bekende parken in een huurauto. Echt fantastisch.

We eindigden weer in Las Vegas waar we onze huurauto inleverden en ruime camper ophaalden en verder reisden naar nog wat nationale parken en uiteindelijk San Francisco. Daar stapte de oudste weer op het vliegtuig naar huis, wij vervolgden onze reis via Highway 1 naar Los Angeles waar we de camper inleverden en nog drie geweldige dagen beleefden. 

Hoe Anneke het allemaal voor elkaar heeft gekregen, weet ik niet – maar wát een aanrader. Mochten we weer een verre reis maken, dan absoluut met haar hulp.

Overigens waren we eerst nog van start gegaan met een andere Amerika-specialist, maar de reis waarmee zij kwamen was – ik overdrijf niet – duizenden euro’s duurder dan waar we bij The Travel Company op uitkwamen…

Nog bijna dagelijks denken we alle vier terug aan onze onvergetelijke reis. En steeds stuur ik in gedachten een bedankje naar Anneke.

 

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?