Home    >    Reisagent worden

Ambities?

Word een Personal Travel Agent!

De Personal Travel Agent is een zelfstandig reisadviseur (zra), een ondernemer die zijn/haar eigen klantenkring onderhoudt. Je bepaalt samen met de klant waar en wanneer je hem/haar adviseert.

 

Met je eigen notebook en draadloze verbinding heb je overal in Nederland toegang tot de systemen van het kantoor. Je hebt te allen tijde direct toegang tot alle reserveringssystemen van de reisorganisaties voor pakketreizen, autohuur, tickets, verzekeringen enzovoorts. Je kunt de klant thuis adviseren en ter plekke een complete reis boeken! De klant hoeft dus niet meer in de rij te wachten bij het reisbureau.

Interesse? We bellen je graag terug!

Makkelijk!

Ondersteuning vanuit het contact center

Als Personal Travel Agent maak je deel uit van The Travel Company, centraal gevestigd te Almere. Ons ervaren team staat klaar om jou vanuit het contact center telefonisch te ondersteunen in alle facetten die met de reizenverkoop en verwerking te maken hebben. Dit doen wij al sinds 2001, nu voor meer dan 35 PTA's.

 

Ook merk je betrokkenheid in het hechte netwerk van PTA's, waarin de PTA's elkaar versterken door kennis en ervaring uit te wisselen. Via diverse bijeenkomsten per jaar en via diverse communicatiekanalen word je op de hoogte gehouden door je collega's en wordt er ruimte geboden om ook jouw mening te betrekken in de organisatie.

Verdiensten

What's in it for me?

Je verdiensten zijn volledig omzet afhankelijk en kennen een interessante staffel. Daarnaast zijn alle bemiddelingskosten voor jezelf en krijg je een vast percentage van elke afgesloten verzekering. Je betaalt géén entreekosten, enkel een maandelijkse fee ter bekostiging van:

 

  • De levering van benodigd drukwerk
  • Porti- en marketingkosten e.d.
  • Toegang tot alle systemen

 

The Travel Company geeft je volop de ruimte om je verder te ontwikkelen. Zo stellen we je in staat om deel te nemen aan studiereizen, workshops, opleidingen en trainingen.

 

Interesse? Mail het hoofdkantoor!

Wie ben jij?

Het profiel van een Zelfstandig Reisagent

De Personal Travel Agent (P.T.A.) maakt het de klant comfortabel door hem/haar de mogelijkheid te bieden een reis/vakantie, op het moment dat zij dat wensen, met een persoonlijk en professioneel advies te bespreken. Met behoud van privacy en in alle rust kan een - voorgenomen - reis georganiseerd worden en direct via een up to date online computersysteem gereserveerd worden.

 

 

 

 

 

 

9,3

Heel véél blije klanten!

Wij zijn trots op onze tevreden klanten. En we zijn trots op de reisverhalen op deze website. De reisverhalen die onze klanten zelf maken. Wij worden zelf ook erg gelukkig van dit soort mooie verhalen. Wil je zelf ook zo'n verhaal kunnen schrijven? Neem dan contact met ons op.

ZRA worden?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
ANVR - SGR
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?