Home    >    Leer ons kennen

Persoonlijk

Wij maken reizen persoonlijk

Reizen zoeken op internet. Vol enthousiasme begin je aan je zoektocht naar die nieuwe mooie bestemming maar al snel verdwaal je in het web van aanbieders, prijsvechters en vliegmaatschappijen. Jouw beleving van de reis begint al bij deze zoektocht. Die beleving wil je dan ook niet laten verstoren door websites die aangeven dat er nog maar één kamer vrij is of dat die vliegreis gisteren nog 20 euro goedkoper was.

 

In die complexe wereld voelen onze reisagenten zich als een vis in het water. Zij kunnen je precies vertellen wanneer je het beste kunt vliegen en waar u rekening mee moet houden met het huren van een auto. Zij blijven ook altijd uw aanspreekpunt en nemen zorgen uit handen. Het enige waar je in moet verplaatsen is de bestemming waar je naar toe wilt reizen. Wat wil je daar meemaken en beleven? Met die wensen maakt jouw persoonlijke reisagent een reis op maat, zodat jij optimaal kunt genieten.

Maak je reis persoonlijk.

Reislustig

Voor dezelfde prijs, onbezorgd op reis!

Een reis via The Travel Company is vaak unieker dan de reis die je boekt via internet. Ondanks dat je een reis gaat maken als geen ander zijn de kosten niet hoger dan wanneer u zelf boekt via internet.  Wij zijn ervan overtuigd dat onze reisagenten altijd een mooie reis samen kunnen stellen binnen jouw budget. Zo worden je zorgen over de reis uit handen genomen en is piekeren over die accommodatie en de aansluiting met bijvoorbeeld het openbaar vervoer niet meer nodig.

 

Tegen dezelfde prijs als internet neemt jouw reisagent de zorgen uit handen en kan je al in jouw dromen op jouw bestemming zijn. Je hoeft zich nergens zorgen om te maken en je wordt van A tot Z begeleid door jouw persoonlijke reisagent. En omdat al onze reisagenten onafhankelijk kunnen zij de beste kwaliteit tegen de beste prijs aanbieden.

Vertrouwd

Onvergetelijke reis!

Al onze reisagenten zijn natuurlijk gek op reizen. Als het even kan gaan ze erop uit om nieuwe plekken te ontdekken. Met die ervaring kunnen ze jou dan ook het beste advies geven. Wij beloven dan ook dat je na een eerste gesprek met één van onze reisagenten geïnspireerd zult zijn om samen met jouw reisagent een reis samen te stellen die je niet snel zult vergeten.

Contact

9,3

Heel véél blije klanten!

Wij zijn trots op onze tevreden klanten. En we zijn trots op de reisverhalen op deze website. De reisverhalen die onze klanten zelf maken. Wij worden zelf ook erg gelukkig van dit soort mooie verhalen. Wil je zelf ook zo'n verhaal kunnen schrijven? Neem dan contact met ons op.

ANVR - SGR
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?