"Alles tot in de puntjes geregeld."
Home    >    Reisverhalen    >    Met vriendinnen op vakantie

Baukje Elzinga uit Zundert

Met vriendinnen op vakantie

Verzorgd door: Sandra Verschuuren – Krijnen

< Terug naar overzicht

Samen met mijn vriendinnen hebben wij de afgelopen vier jaar onze zomervakanties bij Sandra geboekt. We werden in 2015 getipt door een moeder van onze groep. Het is natuurlijk best spannend; de eerste keer alleen op vakantie zonder ouders. In 2015 gingen we naar Blankenberge (België). Samen met Sandra hebben we toen een super leuk vakantiehuisje geboekt dichtbij het centrum. Het vakantiehuisje zag er prima uit en we waren achteraf heel blij met onze keuze. Blankenberge was een hele leuke eerste vakantie.

 

In 2016 zijn we met 11 meiden naar Lloret de Mar geweest. Na onze uitstekende ervaring hebben we besloten om ook deze vakantie te boeken met Sandra. Na een lange avond vol met eisen en wensen zijn we er toch uitgekomen. Voor 11 meiden boeken is natuurlijk een klusje. Toen eenmaal de zomervakantie aanbrak en we naar Lloret de Mar mochten gaan waren we allemaal super benieuwd. Het was voor vele de eerste vakantie dat ze zonder ouders vlogen. In Lloret de Mar aangekomen bleek ook dit keer onze keuze weer prima. Het was
een heel mooi appartementencomplex dichtbij het uitgaansgebied van Lloret de Mar. We hadden twee appartementen die pas gerenoveerd waren en dus nog geheel nieuw waren. Uiteindelijk waren we heel erg tevreden met onze vakantie en hebben het in Spanje erg naar ons zin gehad.

Ook de volgende vakanties worden top geregeld.

Een paar maanden later nadat we uit Lloret de Mar terug waren hadden we onze volgende vakantie al geboekt namelijk; Albufeira. Ook deze keer weer via Sandra. Deze keer ging het erg snel. In Albufeira is erg veel keuze en de prijzen zijn daar ook redelijk. We hadden voor vijf personen een appartement geboekt. Het was een fantastische week in Portugal en hebben het erg naar ons zin gehad. Het appartement was helemaal top en hadden zelfs een privé zwembad. Dit jaar gaan we weer met 11 personen naar Mallorca. We hebben er allemaal super veel zin in en kijken ernaar uit!

Aan alles wordt gedacht.

Wij boeken inmiddels al vier jaar lang dus bij Sandra en dit doen we niet zomaar. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en hoeven zelf nergens naar om te kijken. Denk hier bijvoorbeeld aan de transfer en de vliegtickets, maar ook aan de koffers en het online inchecken. Dit alles is natuurlijk hartstikke fijn, maar de service van Sandra is uiteraard ook top. Je ontvangt vaak een snelle reactie, probeert zo goed mogelijk aan de eisen te voldoen en steekt er vooral veel moeite in! Dit stellen wij erg op prijs. Kortom, wij zijn erg tevreden over Sandra en de Travelcompany.

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?