"Egypte, paradijs boven water én onder water!"
Home    >    Reisverhalen    >    Gezinsvakantie in Egypte.

Fam. Bakker uit De Lier

Gezinsvakantie in Egypte.

Verzorgd door: Bernadette Dekker

< Terug naar overzicht

 

Last minute hadden wij besloten om toch nog op vakantie te willen gaan in de zomer. We hebben dit aangegeven bij Bernadette en zij is meteen gaan zoeken met onze wensen in gedachten. Ergens warm, all-inclusive, met zwembaden en dan het liefst ook nog een paar glijbanen.

 

Onze wensen bleken het beste aan te sluiten op een vakantie naar Egypte. Aangezien wij al eerder in Egypte zijn geweest, in de gangbare plaatsen, kwam Bernadette met het voorstel van het Three Corners Rihanna Resort & Inn in El gouna, net ten noorden van Hurghada.

 

Bernadette heeft alles keurig geregeld, ons al ingecheckt, parkeerplaats geregeld op Schiphol en een duidelijke reisbeschrijving gemaakt. Zo konden we met een gerust hart vertrekken richting Egypte.

 

 

 

 

Een niet te groot hotel met fijne zwembaden.

"Een kamer met uitzicht op het zwembad, ideaal voor de kinderen."

Aangekomen in de hotelkamer zagen we dat we uitzicht hadden op het zwembad met glijbanen. Ideaal voor de kinderen.

We hadden een ruime kamer met een tweepersoonsbed en 2 sofabedden, nette badkamer en een groot balkon. Alles netjes onderhouden en schoon.

 

Het hotel is niet ontzettend groot, waardoor het niet zo massaal aanvoelt. Er zijn 3 zwembaden waarvan 1 met glijbanen en 1 apart bad met glijbanen. Daarnaast ook een peuter en kleuterbad met leuke glijbaantjes. Het eten is er ook zeer goed. Patatjes en mayonaise net zoals in Nederland. Het personeel is zeer vriendelijk en velen spreken ook wat woordjes Nederlands.

In het hotel komen voornamelijk Belgen, Nederlanders en Duitsers.

Snorkelen bij het rif, of duiken met de duikschool.

"Genieten van de prachtige onderwaterwereld."

Bij het hotel is een strandje aan een baai. Hier kan niet meteen gesnorkeld worden. Wil je dit wel? Dan ligt er naast het hotel een strand waar dit kan. Ook kun je met een taxibootje mee richting de rode zee, waar er een lange steiger ligt waarover je naar het rif kunt lopen om te snorkelen. Ook is er een duikschool, Easy Divers El Gouna. Wat een prettige en kundige medewerkers.

Wij hebben een boottocht geboekt voor een dag. Manlief heeft 2 duiken gemaakt en verder hebben we gesnorkeld. Wat een prachtige onderwaterwereld!

 

We hebben een week lang genoten van zon, zee en zwembad. Dat in combinatie met het lekkere eten en de fijne kamer heeft er voor gezorgd dat we een top vakantie hebben gehad.

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?