"Een fijn hotel, heerlijk eten, glijbanen, zwembad en strand: de ingrediƫnten voor een geslaagde vakantie."
Home    >    Ontmoet ons    >    Bernadette Dekker

Personal Travel Agent

Bernadette Dekker

Bernadette Dekker

De Lier

 

Telefoon: 06-17575425

 

bernadette.dekker@travelcompany.nl

 

Personal Travel Agent Bernadette Dekker komt op afspraak bij jou langs. Je kunt een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.

 

Stel in als mijn reisagent

Contactformulier

Graag stel ik mij voor

 

Mijn naam is Bernadette Dekker en ben werkzaam als Personal Travel Agent bij The Travel Company. Ik heb al heel wat jaren ervaring binnen de reiswereld en nog steeds is reizen mijn grote passie. Met veel plezier stel ik uw reis samen, of dit nu gaat om een autovakantie, een vliegreis naar de zon, een verre bestemming of een city-trip, u kunt voor alle type reizen bij mij terecht.

 

Persoonlijke service op het tijdstip dat het u uitkomt:
Vanuit mijn kantoor aan huis kan ik voor u de juiste reis geheel naar uw wensen samenstellen. U hoeft hier zelfs de deur niet meer voor uit. Voor het geven van het juiste reisadvies kan ik bij u langskomen op een tijdstip dat het u uitkomt, maar ook telefonisch overleg of per email is prima mogelijk. Uiteraard kan ook dit op een tijdstip dat u schikt!

 

Advies op maat:
In een eerste gesprek inventariseer ik uw wensen voor de reis en bespreek ik een aantal mogelijkheden. Binnen het complete aanbod van vele touroperators kan ik voor u de passende reis samenstellen, welke voldoet aan uw wensen en bijbehorend budget.

 

Service is vanzelfsprekend:
De persoonlijke service is voor mij zeer belangrijk. Iedere reis is uniek en moet een geweldige belevenis worden! Ik verzorg graag voor u het hele traject, vanaf het doorspreken van de wensen, het samenstellen van de reis, tot het persoonlijk langsbrengen van de reispapieren kort voor vertrek en het informeren naar uw ervaringen na afloop van de reis. Ook voor extra informatie over de bestemming kunt u uiteraard bij mij terecht.

 

Enthousiast:
Iedere keer als ik weer een reis mag samenstellen ga ik vol enthousiasme aan de slag. Met mijn eigen reiservaring en opgedane kennis tijdens presentaties en studiereizen kan ik voor u de best passende reis samenstellen. Zo komt u na afloop van de reis met een koffer vol mooie verhalen en herinneringen terug!

 

Een scherpe prijs:
Door het complete aanbod van touroperators kan ik altijd een geschikte reis voor een scherpe prijs verzorgen. De persoonlijke service is uiteraard vanzelfsprekend!

 

Heeft u al reisplannen gemaakt, of wilt u die ene reis die al zolang op het lijstje staat werkelijkheid laten worden? Laat het mij weten, vol enthousiasme ga ik voor u aan de slag!

 

Met reislustige groet,

Bernadette Dekker

Aanmelden Nieuwsbrief

 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief boordevol reistips en informatie.

 

Stel je vraag aan Bernadette Dekker

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?