"We bezoeken achtereenvolgens Dubai, Oman, Abu Dhabi, Bahrein en tenslotte weer naar Dubai. Indrukwekkend en buitengewoon interessant."
Home    >    Reisverhalen    >    Cruise met aansluitend Abu Dhabi en Dubai

Dhr. en mw. van Dijk uit De Lier

Cruise met aansluitend Abu Dhabi en Dubai

Verzorgd door: Bernadette Dekker

< Terug naar overzicht

Het is eind oktober en de donkere maanden november en december komen eraan. We zien in de krant diverse advertenties van reisorganisaties met de suggestie de zon op te zoeken. Eén van de mogelijkheden is een cruise naar de Perzische Golf. Dat spreekt ons aan. Naar de zon en zelf te gaan zien hoe de Emiraten zich ontwikkelen.

 

De twee bekendste Emiraten zijn: Dubai en Abu Dhabi. We bellen met onze reisadviseur Bernadette Dekker. In januari 2017 heeft ze ook voor ons een reis georganiseerd naar Sri Lanka. Een privéreis met 4 personen met een privé-busje inclusief chauffeur. Prima bevallen. We vertellen Bernadette wat onze wensen zijn en ze belooft ons dat ze binnen een week met voorstellen zal komen. Dat gebeurt ook. Er zijn twee mogelijkheden; we kiezen voor de optie met 8 cruisedagen en daarna 3 dagen in een mooi hotel in Dubai.

Indrukwekkend en buitengewoon interessant.

Overdag maken we excursies, met gidsen, in de landen die we bezoeken.

Bernadette regelt alles voor ons. Vluchten, een cruise met de AIDA Stella en daarna 3 dagen in een prachtig hotel met zwembad en dakterras op het dak. Medio december vliegen we in de avond met TUI, van Schiphol naar Dubai. De vlucht duurt 7 uur en als we aankomen staat de reishostess op ons en enige anderen te wachten. Een bus rijdt langs de bekende gebouwen die we kennen van de foto’s en de verhalen. In de middag brengt de bus ons naar het cruiseschip. De vaart begint en we bezoeken achtereenvolgens Dubai, Oman, Abu Dhabi, Bahrein en tenslotte weer naar Dubai. In de nacht vaart het schip en overdag maken we excursies, met gidsen, in de landen die we bezoeken. Indrukwekkend en buitengewoon interessant.

We zien de enorme gebouwen van dichtbij.

We bezoeken interessante evenementen in Dubai zoals het enorme aquarium en de Mall of the Emirates.

Na 8 dagen is de cruisevaart voorbij en een bus brengt ons naar ons hotel Metropole in Dubai. Drie dagen lang bezoeken we interessante evenementen in Dubai zoals het enorme aquarium en de Mall of the Emirates. We zien de enorme gebouwen van dichtbij. Het hoogste gebouw is de Burj Khalifa van ruim 800 meter hoog. Ook de Burj al Arab is heel mooi om te zien. Al met al 3 enerverende dagen. Elke avond gaan we dineren in het centrum waar tientallen terrassen zijn langs het binnenmeer met spectaculaire fonteinen, die elk half uur andere figuren maken met begeleidende muziek.

 

In de vroege morgen van de vierde dag worden we opgehaald door een busje dat ons naar het vliegveld brengt. De vlucht gaat voorspoedig en 1ste kerstdag zijn we rond 14.00 op Schiphol. De koffers zijn ook keurig aangekomen maar de rollater is er niet bij. We wachten nog even maar na enige tijd gaan we naar huis en melden de volgende dag aan Bernadette dat de rollater er niet is. Bernadette gaat er direct achteraan en de volgende dag wordt ie keurig thuis bezorgd. We zien terug op een heel fijne vakantie; het was voortreffelijk georganiseerd.

 

Heel goed gedaan Bernadette!!! Tot de volgende reis.

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?