"De winter breken in Florida is heerlijk relaxed!"
Home    >    Reisverhalen    >    Eigen Florida vakantie met huurauto

Fam. Trommelen uit Dongen

Eigen Florida vakantie met huurauto

Verzorgd door:

< Terug naar overzicht

Florida is een heerlijke winterzon bestemming, waar rechtstreeks op wordt gevlogen door bv KLM. Om een goede indruk te krijgen van deze staat heb ik een rondreis gemaakt met een huurauto.

 

Vanaf de luchthaven bij Miami zijn we gereden naar West Palm Beach: een mooie plaats met strand en een meer. De laatste tijd in het nieuws omdat president Trump er een eigen golfbaan heeft en natuurlijk een fraai optrekje. Het schiereiland bij Palm Beach is toeristisch met mooie huizen en jachthavens.

 

 

 

...een mijlenlang strand met heel veel schelpen en pelikanen en dolfijnen in het water.

Fort Myers en Sanibel Island

Vervolgens overgestoken naar Fort Myers. Onderweg passeer je veel suikerriet velden en sinaasappels plantages. Fort Myers beach staat bekend om zijn zonsondergang, waarvoor iedereen naar het strand komt en enthousiast happy hours worden aangeboden

 

Bij Fort Myers ligt Sanibel Island: door een tolbrug verbonden met het vasteland. Hier geen hoogbouw, zoals bij Fort Myers, maar mooie huizen in een parkachtig landschap. Een mijlenlang strand met heel veel schelpen en pelikanen en dolfijnen in het water.

Naples is een goed uitgangspunt voor een boottocht door de Everglades.

Naples, Everglades en Miama South Beach

Een uurtje verder aan deze kust ligt Naples: overweldigend mooi. Kilometers lang alleen maar villa’s en landhuizen en de meeste golfbanen van Florida. Strand , leuke winkelstraten en restaurants, maar natuurlijk duur! Naples is een goed uitgangspunt voor een boottocht door de Everglades.

 

Een lange rit door de Everglades: wetlands, mangroves, palmbomen. En dan meer dan 100 mijl over de bruggen naar key west. Het meest zuidelijke puntje van de USA. Je bent hier maar 70 km verwijderd van Cuba. Op Key West is de sfeer caribisch en Duval Street is the place to be. Er zijn mooie stranden en hotels, zoals het Waldorf Astoria Casa Marina en het Sheraton bij Smather Beach.

 

Afsluiting van de rondreis in Miami: South Beach: een geweldig mooi en breed strand. Alle bekende hotels liggen hier. Veel joggers en fietsers op de boulevard Ocean Drive en Lincoln Road zijn op loopafstand.

 

De winter breken in Florida is heerlijk relaxed.

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?