""
Home    >    Reisverhalen    >    Dushi Curacao

Familie Matthijsse

Dushi Curacao

Verzorgd door: Nicole en Anne

< Terug naar overzicht

Wederom een heerlijke vakantie achter de rug! Wederom uitstekend verzorgd door Nicole en Anne van Travelcompany.

Deze keer ging de reis naar Curacao, waar onze Lonne stage loopt.

We verbleven in het Morena Resort.  Een uitstekend appartement, in de wijk Jan Thielbaai. Het lag heel centraal:  vlakbij de schitterende stranden, maar ook op loopafstand van Albert Heijn. Ook altijd wel makkelijk, zeker als je een appartement hebt. Aan het appartement was niets op aan te merken:  schoon, gezellig en in een mooi park aangelegd. 2 prachtige zwembaden en een restaurant. Je hoeft er eigenlijk niet van weg, maar dat hebben wij natuurlijk wel heel veel gedaan. We hebben zoveel moois gezien !!

 

 

Zeeschildpadden

Mijn eigen toppuntje waren wel de zeeschildpadden, waartussen je zwom in kraakhelder water. Daarnaast zijn we met een Catamaran naar Klein Curacao gegaan, hebben we gesnorkeld, zijn we in De Blauwe Kamer geweest, hebben we Willemstad bezocht en hebben we lekker geluierd op één van de vele prachtige stranden.

Bijvoorbeeld die van Casabou, De Kleine en de Grote Knip, Porto Mari en Playa Lagun zijn echt een plaatje !

We gaan vast nog eens terug!

Elke dag is er wel ergens een happy hour, waar we met de jeugd natuurlijk naartoe zijn gegaan. En het strandfeest bij Cabanna was helemaal gezellig !

Vergeet ik bijna te zeggen dat wij ook nog heerlijk hebben gegeten. De strandtenten zijn s’avonds omgetoverd tot gezellige sfeervolle restaurants, waar je overheerlijk kunt eten, soms met de voetjes in het zand.

Wij gaan niet snel terug naar een plekje waar we al eerder zijn geweest, maar ik denk dat wij deze vakantie toch nog weleens over gaan doen….. Het was geweldig !

 

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?