8"Wat een gaaf eiland om te duiken!"
Home    >    Reisverhalen    >    Aanrader voor een duikvakantie!

Babette & Esther uit Etten-Leur

Aanrader voor een duikvakantie!

Verzorgd door: Miriam van der Heide

< Terug naar overzicht


Ik wilde eens een echte duikvakantie. Dan is Bonaire de ultieme plek! Er zijn zo ontzettend veel plekken waar je gewoon vanaf het strand het water in kunt lopen met je duikspullen, geweldig. Je hebt geen instructeur nodig, je hoeft geen boot te huren. Je hebt een enorme vrijheid om te doen wat je wilt. Wij hebben maar één keer gedoken per dag, omdat we soms uitgebreid gingen lunchen, of wilden relaxen aan het zwembad met een boekje. We zijn er 10 dagen geweest en hebben ons geen seconde verveeld.
 

Er is nog meer te zien


Bonaire is een klein eiland. Er is nog wel meer te zien dan alleen de onderwaterwereld. Zo is er een mangrove, waar je met kano's door heen kunt varen. Halverwege stop je om te snorkelen en kun je zelfs de mangrove onder water bekijken, super gaaf. Overal op het eiland zie je verder ezels en flamingo's. Verder is er een nationaal park in het noorden. Heel weinig mensen en slechte wegen maken het een gave excursie. Je hebt echt wel een pickup nodig om daar rond te rijden, ook weer gaaf en stoer om te doen.
 

Bonaire is bijzonder


Vooral doordat het koraalrif zo dicht aan de kust ligt dat je vanaf het strand overal kunt duiken, maakt het eiland bijzonder. Ook met snorkelen zie je al heel veel mooie tropische vissen. Wij verbleven in een heel leuk nieuw guesthouse "Oasis Guesthouse". Hele mooie nette kamers en wat we helemaal top vonden was dat we onze eigen maaltijden konden bereiden. Dat houdt de kosten een beetje binnen de perken.  

 

Miriam heeft ons goed geholpen met het vinden van deze accomodatie, en alle andere zaken eromheen. Ze denkt met je mee en zoekt alles voor je uit, zelfs voordat je erom vraagt! Heel fijn, want je weet dat het gewoon goed geregeld is!
Op naar de volgende vakantie!
 

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?