10"Wat zijn we onder de indruk van Noorwegen, prachtig! "
Home    >    Reisverhalen    >    Gezinsrondreis Noorwegen & Denemarken

Familie Schaaps uit Obdam

Gezinsrondreis Noorwegen & Denemarken

Verzorgd door: Jacqueline - Yvonne

< Terug naar overzicht

Wat zijn we onder de indruk van Noorwegen, prachtig! We hebben watervallen bekeken, een dagje gehiked (wel mijn enkel gekneusd op weg naar beneden maar dat kon de pret niet drukken), we hebben een Fjordentocht gedaan en vooral veel om ons heen gekeken. Ons dagje Bergen is wel (letterlijk) in het water gevallen, maar verder hebben we heel veel geluk gehad met het weer. Onze twee dochters vonden het geweldig om te klimmen en klauteren op de rotsen....en het Klatterpark bij Voss vergeten ze ook niet snel meer. Ook hebben we op de Noorse wegen onze nieuwe auto uitgebreid kunnen testen met alle heuvels, bochten en tunnels :)
 

Legoland is een aanrader!

Denemarken

In Denemarken hebben we het de eerste dagen rustig aan gedaan en zijn we vooral op het park gebleven (Dayz Ronbjerg), maar in Lalandia gingen de kids weer helemaal los. Van Legoland hebben we erg genoten, mooi weer, mooi park en niet te druk. We zijn afgelopen jaar ook naar Disney geweest in Parijs, maar Legoland is veel beter bevallen qua drukte, wachtrijen, etc.

Mooi te combineren met Denemarken.

Noorwegen

Denemarken deed ons erg veel denken aan Nederland qua omgeving, dus dat hebben we wel even gezien. Wat Noorwegen betreft zijn we nu al van plan om snel weer terug te gaan, wellicht al volgend jaar in combinatie met Zweden en/of Finland. We denken er dan wel aan om te vliegen en een auto te huren, in plaats van de overtocht te maken met de Colorline. Niet dat de overtocht niet bevallen is, het is toch best bijzonder en leuk om mee te maken, maar het kost toch extra tijd die we liever in de landen zelf door willen brengen.

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?