10"De terugweg langs Chapman’s Peak liet adembenemende uitzichten zien!"
Home    >    Reisverhalen    >    Zuid Afrika en Mozambique

Adrienne uit (nvt)

Zuid Afrika en Mozambique

Verzorgd door: Miriam van der Heide

< Terug naar overzicht

Wat een fantastische reis hebben wij met kerst gemaakt! We zijn begonnen in Zuid-Afrika in Kaapstad. Het hotel was geweldig. Super vriendelijke en behulpzame mensen.  Natuurlijk “the ususal suspects” gedaan. Dag 1 zijn we naar de Tafelberg gegaan. Een deel van het gezin is abseilend de tafelberg af gegaan, een spannende onderneming. Daarna zijn we met z’n allen lopend de tafelberg af gegaan. Een wandeling van zo’n 2 uur over kleine stijle paadjes dus neem genoeg drinken mee en bescherm je goed tegen de zon!

 

Robbeneiland

Kaap de Goede Hoop: adembenemende uitzichten

De volgende dag stond Robbeneiland op het programma. Dankzij Miriam nog net tickets weten te bemachtigen, want het is erg druk rond de kerstdagen. Dag 3 zijn we met een huurauto langs de kust gaan rijden richting kaap de goede hoop. Vooral de terugweg langs chapman’s peak liet adembenemende uitzichten zien. Daarna met een binnenlandse vlucht door naar Mala Mala reserve. Een klein reservaat met veel dieren en weinig auto’s. Ideaal dus om veel te zien en een hele goede persoonlijke begeleiding. 
 

Een beleving op zich

Mozambique: uitrusten aan het strand

Over land zijn we verder naar Mozambique gegaan. Zeker aan te raden want je ziet veel van het land en de grensovergang is een belevenis op zich. In Mozambique zaten we in een prachtig resort aan de punt van het schiereiland. Erg verlaten dus ideaal voor heerlijk uitrusten en mooie snorkel/duiktrips. Al met al voelde het alsof we een maand weg geweest zijn en kwamen we uitgerust thuis. Met veel dank aan Miriam die alles tot in de puntjes verzorgd had.

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?