9"Onze watervilla overtrof weer al onze verwachtingen!"
Home    >    Reisverhalen    >    Luxe op de Malediven

Laura & Chris uit Anna Paulowna

Luxe op de Malediven

Verzorgd door: You & Me

< Terug naar overzicht

We hebben weer een super mooie vakantie gehad!
De reis is erg rustig gegaan, allemaal prima. We werden op Male opgewacht door een medewerker van TUI die ons aan een RIU medewerker koppelde. Deze is met ons meegegaan om in te checken en heeft ons naar een restaurantje gebracht waar we konden lunchen. Vanaf hier werden we al in de watten gelegd. Het laatste stukje van Male richting ons privé eiland (voor ons gevoel) Aangekomen op de kleine airport werden we weer opgewacht door een medewerker van RIU, deze bracht ons met een busje naar de boot waarmee we richting hotel RIU Palace Maldivas gingen voor onze waterbungalow. Allemaal goed geregeld! Het was wel een lange reis, maar was goed te doen, ergens is het vele overstappen wel ontspannen! 

Watervilla met eigen zwembad aan zee, wat wil je nog meer...

Vanaf het trappetje bij ons privé zwembad kon je zo de oceaan in

Het hotel was prachtig, onze watervilla overtrof weer al onze verwachtingen! Na andere vakanties in Tanzania en Mauritius, was dit ook weer fantastisch. 

Supernieuw hotel en dat zag je ook echt aan alles. Onze villa was echt mega groot, alles erg ruim opgezet en genoeg opbergruimte.

Het terras was ook lekker ruim, met een lounge/zonnebed voor 2 personen, 2 ligbedden, normale tafel en stoelen, en natuurlijk zwembad wat echt heerlijk was.

Vanaf het trappetje naast het zwembad kon je ook zo de oceaan in en heerlijk gaan snorkelen.

De service is er prima, de minibar werd elke dag bijgevuld en hadden we voor de hele dag genoeg aan! Het eten is er ook prima, heel divers en voldoende aanwezig.

 

Elke dag een grote glimlach

Over 10 jaar nog eens terug?

Het Palace gedeelte van het hotel was al vol in gebruik en af, bij de atoll gedeelte van het hotel waren de kamers en huisjes wel al af maar nog niet in gebruik. 

Ook kon je aan de kleine palmboompjes en struiken zien dat het nieuw is, stiekem wel benieuwd hoe het er over 10 jaar uitziet als alles volgroeit is. 

Het personeel was echt ontzettend aardig, elke dag een grote glimlach en een warm welkom bij het ontbijt, lunch en diner.
We hebben weer onwijs genoten! 

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?