8.5"Één van de best bezochte en hoogst gewaardeerde parken in Europa!"
Home    >    Reisverhalen    >    Europa Park in Duitsland

Daphny met gezin uit nvt

Europa Park in Duitsland

Verzorgd door: Daphny en Petra

< Terug naar overzicht

Begin mei 2016 heb ik samen met mijn gezin 3 dagen Europa Park in Rust/Duitsland mogen ontdekken. Met meer dan 100 attracties en shows is het niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook één van de best bezochte en hoogst gewaardeerde parken in Europa!

 

Tijdens ons verblijf hebben wij 2 nachten in het vijfde en nieuwste hotel Bell Rock geslapen. Hier overnacht je in de sfeer van historisch New England met ’s ochtends een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet. Het buffet is geopend van 07.00 tot 10.00 uur. Ook hebben wij een duik in het mooie zwembad genomen met zowel een binnen- als buitenbad. Onze kinderen waren helemaal blij met de strandballen waarmee je tijdens het zwemmen mocht spelen.

  

 

Snel genieten.

Vanuit het hotel in circa 5 minuten lopen naar de ingang

Vanuit Hotel Bell Rock wandel je via Hotel Colosseo direct naar de ingang van het park, circa 5 minuten lopen. Tip! Hotelgasten hebben al een half uur vóór de reguliere opening toegang tot een gedeelte van het park. In de winter zelfs een uur.

 

Tijdens een bezoek aan Europa Park wandel je door 14 Europese landen, elk land komt tot in de kleinste details tot leven door zijn eigen attracties en shows. Het park is prachtig aangelegd met tussen de attracties bomen, struiken en bloemen en er ligt geen papiertje op de grond! De IJsshow is absoluut de moeite waard om te gaan zien! Professionele schaatsers zorgen voor een spectaculair optreden. En ook de 42 meter hoge koepel van indoor-achtbaan Euro-Sat was bij ons favoriet en zeker een aanrader!

 

Europa Park… ik zeg doen!

Een prachtig park ook voor de allerkleinsten

Dit park biedt voor ieder wat wils! Er zijn diverse voorzieningen voor de allerkleinsten. Er is onder meer een baby-restaurant en met de baby-switch-service hoeven paps en mams niet twee keer in een wachtrij aan te schuiven. Sommige achtbanen hebben een speciale ingang voor single riders, erg handig! Je wordt dan op een lege plek in een attractie geplaatst, waardoor je soms sneller aan de beurt bent.

 

Tip: Bezoek je het park voor het eerst, dan doe je er goed aan om minimaal 2 dagen in te plannen. Door de grootte van het park valt er altijd wat te beleven! Maak eens een pitstop op weg naar je vakantieadres in Zuid-Europa. Het park ligt direct aan de A5. Natuurlijk kun je er ook je vakantie afsluiten!

 

Europa Park… ik zeg doen!

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?