9"Cruisen is ideaal voor wie van afwisseling houdt en meer van de wereld wil zien!"
Home    >    Reisverhalen    >    Cruise Middellands Zeegebied

Daphny met gezin en ouders uit (nvt)

Cruise Middellands Zeegebied

Verzorgd door: Daphny en Petra

< Terug naar overzicht

In de zomer heb ik, Daphny, samen met mijn gezin en ouders een prachtige cruise in het Middellands Zeegebied gemaakt. Een geweldige belevenis die ik iedereen aanraad! We zijn met de auto afgereisd naar Genua waar we de auto, gedurende onze cruise, hebben geparkeerd en zijn hier aan boord gegaan van de MSC Sinfonia. De vaarroute van deze cruise was Genua, St. Tropez, Palma de Mallorca, Mahon op Menorca, Olbia op Sardinië en Salerno aan de Amalfi Kust.

Heerlijk struinen

St Tropez - Mallorca - Menorca

We hebben in St. Tropez de markt en uiteraard de haven met de meest luxueuze jachten bezocht. Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van deze zonnige badplaats. In Palma de Mallorca is een bezoek aan de kathedraal zeer de moeite waard en wat te denken van de lekkere tapas-restaurants gelegen in het gezellige centrum met de vele straatmuzikanten en figuranten. De haven van Menorca ligt direct aan de hoofdstad Mahon die door de vele trappen te voet te bereiken is. Hier hebben we gewinkeld, een treintour door de stad gemaakt en geluncht onder de bomen. Deze zonnige plek heeft me echt verrast!

Een hele ervaring

Azuurblauwe zee met prachtige stranden

Op Sardinië hebben we vanuit de haven, met de bus, de azuurblauwe zee met prachtige stranden opgezocht. Echt de moeite waard. Vanuit de kleine havenplaats Salerno is het zeer de moeite waard om een dagexcursie naar het bekende Pompeii te maken. Dit maakt uw reis zeker compleet!

 

Cruisen is een ervaring op zich, een manier van reizen waarbij je verschillende bestemmingen in één vakantie kunt bezoeken. Ideaal dus voor wie van afwisseling houdt en meer van de wereld wil zien!

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?