""
Home    >    Reisverhalen    >    Bruiloft met de voetjes in het zand

Familie Verschuuren uit Zundert

Bruiloft met de voetjes in het zand

Verzorgd door: Sandra Verschuuren – Krijnen

< Terug naar overzicht

In 2016 is het idee geboren om in het buitenland te trouwen.

We wilden hiervoor onze naaste familie en enkele vrienden uitnodigen en er een paar dagen vakantie met z'n allen aan vastplakken. 

Onze keus viel op Portugal. Het verblijf was in B&B Quinta Pereiro in het kleine plaatsje Moncarapacho die we we voor ons hele reisgezelschap hadden afgehuurd. De ceremonie wilden we graag op een mooi strand in de buurt en na overleg met Monique, onze weddingplanner ter plaatse, werd dat eiland Farol.

De plannen werden realiteit toen de vliegtickets en het verblijf geboekt waren. Met het gezin wilden we een keer 'voorproeven' en zijn we een aantal dagen in de herfstvakantie geweest om het eiland en de B&B te bezoeken. De voorpret was begonnen. In april met tweeën nog een paar dagen op en neer om de puntjes op de i te zetten en toen was het aftellen naar dé dag.

Zon, zee, strand en bruiloft

Op 31 mei verzamelden we op de luchthaven van Eindhoven om gezamenlijk naar Faro te vliegen. Bij de landing hadden we al goed zicht op de eilanden voor de kust en op één daarvan zouden we gaan trouwen.

In een rij van 6 huurauto's kwamen we na een half uurtje aan bij de B&B.

Na een paar heerlijke, zonnige dagen gerelaxed te hebben was het op 2 juni zover! Na een ochtend bezig geweest te zijn met haren en make-up werden we met taxi's naar Olhao gebracht. 

Hier stonden 2 watertaxi's op ons te wachten om ons naar Farol te brengen. Een superleuke ervaring!

Op Farol aangekomen stond er bij de beachbar een mooi tafereel klaar op het strand waar de ceremonie gehouden werd. Het ruisen van de zee en het zonnetje maakten het plaatje van onze strandbruiloft compleet.

Een fotosessie op het strand mocht niet ontbreken. Na een paar uurtjes geborreld te hebben bij de beachbar hebben we nog heerlijk gegeten met uitzicht op zee.

Met de watertaxi's weer naar het vasteland en de taxi's brachten ons weer terug naar de B&B. Hier werden we feestelijk onthaald en trakteerde een fadozangeres ons nog onverwacht op een optreden. Een mooie afsluiting van een fijne dag!

Heerlijk relaxen in het rustige deel van de Algarve.

We hadden na onze mooie dag nog 2 dagen om na te genieten. Met huurauto's hebben we de omgeving verkend, mooie stranden en gezellige plaatsjes ontdekt.

En ondertussen bijkomen aan het zwembad. Samen ontbijten en barbecuen aan de lange tafel, wat een voorrecht om hier met z'n allen te zijn.

Op deze mooie dagen kunnen we nog lang met veel plezier terugkijken.

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?