Home    >    Ontmoet ons    >    Kumuka Reizen

Personal Travel Agent

Kumuka Reizen

Ronald Postmus

’t Achterom 1

9471 GW ZUIDLAREN 

 

Telefoon: 050-3643990
Mobiel: 06-22915429

 

ronald.postmus@travelcompany.nl

 

Afspraak

Personal Travel Agent Ronald Postmus komt op afspraak bij langs. Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

Stel in als mijn reisagent

Contactformulier

Reisadvies en verkoop op locatie én op jouw tijdstip!

 

De Personal Travel Agent van The Travel Company - Kumuka Reizen biedt u reisadvies en verkoop op de locatie (binnen de regio) én op het tijdstip dat u wenst, ook 's avonds of in het weekend. Ondersteund door het landelijk contactcenter, welke van ma t/m za bereikbaar is.

 

  • U hoeft de deur niet meer uit! Geen wachttijden!
  • Ruime vakantiekeuze; pakketreizen, vliegtickets, cruises, campings, autohuur, wereldreizen, groeps- en zakenreizen, etc..
  • Persoonlijke benadering in uw eigen omgeving.
  • De zekerheid van een organisatie aangesloten bij SGR en ANVR

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies bij Reisadviesbureau Kumuka. Advies en service is het begin van een onvergetelijke ervaring!

 

De Personal Travel Agent van The Travel Company biedt u reisadvies en verkoop op de locatie (binnen de regio Groningen en Drenthe) én op het tijdstip dat u wenst, ook 's avonds of in het weekend.

Deze extra service wordt u aangeboden zonder extra kosten!

 

Voorzien van moderne apparatuur komt de Personal Travel Agent, na afspraak, bij u thuis (of op een andere afgesproken locatie). Nooit meer wachten bij de balie van het reisbureau of een klant die even tussendoor geholpen moet worden. Bij uw Personal Travel Agent kunt u in alle rust uw reis boeken.


Na ruim 15 jaar verkoopervaring, begeleiding van binnen- en buitenlandse reizen en het samenstellen van reizen voor websites en brochures heb ik in 2005 een eigen adviesbureau opgestart. Vanuit een gemoedelijk kantoor aan huis en bezoek op afspraak bij de klanten thuis of op locatie verzorgen we op maat vakanties.

 

Zowel Nederlandse als buitenlandse touroperators hebben we in ons aanbod; de zekerheid van ANVR/SGR aangesloten bedrijven via de Travel Company, en indien gewenst bemiddelen we rechtstreeks met (buitenlandse) aanbieders.

ReisAdviesbureau Kumuka is gespecialiseerd in avontuurlijke (rond) reizen, groeps- en zakenreizen en huwelijksreizen. Verder bieden we een breed aanbod van vakantiereizen, hotels wereldwijd, autohuur en verzekeringen. Mede door onze passie voor reizen, eigen reiservaring en een gevariëerd klantenbestand hebben we veel kennis in huis. Het plezier en gemak om bij de mensen thuis te komen zorgt voor "De beste start van uw vakantie!"

 

Wordt fan op facebook en bekijk onze studiereizen, foto's van diverse bezochte landen en lees reacties van onze klanten!

 

Met vriendelijke groet,

 

Uw Personal Travel Agent
Ronald Postmus

Aanmelden Nieuwsbrief

 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief boordevol reistips en informatie.

 

Stel je vraag aan Kumuka Reizen

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?