Home    >    Ontmoet ons    >    Marlies Wesdijk

Personal Travel Agent

Marlies Wesdijk

Marlies Wesdijk

 

Nieuwstraat 62

3201 EB 

SPIJKENISSE


Telefoon: 06-38758170

 

marlies.wesdijk@travelcompany.nl

 

Als zelfstandig reisadviseur ben ik rechtstreeks telefonisch, per whatsapp of per mail 6 dagen in de week bereikbaar. Geen wachtijden en 1 aanspreekpunt, ook wanneer er zich gedurende de reis calamiteiten voordoen. Hoe fijn is dat !

 

Stel in als mijn reisagent

Contactformulier

Mijn naam is Marlies Wesdijk en ik wil je graag welkom heten op mijn pagina.

 

Wat leuk dat je bij het oriënteren naar een vakantie terecht bent gekomen op mijn site.

 

Met meer dan 15 jaar ervaring als reisleidster en reisbureaumanager, ben je bij mij op het goede adres.

Door deze jarenlange ervaring heb ik al heel veel van de wereld mogen zien, zowel privé als zakelijk. Van ontdekkingsreizen door Costa Rica, Caribisch gebied, West Amerika en Azië, roadtrips in Europa met verblijf op een camping of hotel. Daarnaast mag ik met recht zeggen dat ik RIU expert ben. Ik heb 4-jaar op rij de eerste of tweede plek behaald als RIU Expert van wellicht zo 1500 reisagenten en al veel van de RIU hotels zelf mogen zien.

 

Nadat je jouw vakantiewensen kenbaar hebt gemaakt zal ik een selectie maken uit het enorme aanbod. Een selectie die het best bij jouw wensen aansluit. Vervolgens kom ik graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken maar natuurlijk kan dit ook telefonisch, per mail of via Teams. Een reissom vergelijking zal altijd plaatsvinden waardoor ik jouw favoriete reis voor de beste prijs aan kan bieden. Aan deze dienstverlening zijn geen extra kosten verbonden. Je krijgt dit persoonlijk advies op de door jouw gewenste manier. Een snel en effectief aanbod voor de door jouw gezochte vakantie.


Waarom boeken bij een reisadviseur zal jij je afvragen?


Mijn doel is om jouw reisstress weg te nemen en jouw reis tot in de puntjes te verzorgen.

 

1 contactpersoon voor, tijdens en na je reis
Direct bereikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend
Totale ontzorging van de reiziger (oa stoelreservering,online incheck,aanvraag visa,printen reispapieren,verzorgen verzekeringen etc)
Op afspraak; waar en wanneer het jou uitkomt
Geen extra kosten voor deze persoonlijke service


Alle extra's zoals o.a. parkeren op de luchthaven, verzekeringen, taxivervoer, stoelreserveringen, online inchecken en alle belangrijke reisinformatie waar u rekening mee dient te houden kunnen door mij worden geregeld.


Wanneer ben ik bereikbaar? Dat is een goede vraag. U kunt mij van maandag t/m zaterdag telefonisch, per e-mail, via het contactformulier of via  één van de social media kanalen bereiken en kunnen wij een afspraak inplannen. De beschikbare tijden zijn afhankelijk van een beschikbare plek in de agenda. Ben ik telefonisch niet bereikbaar, laat dan een bericht achter en ik bel zo snel mogelijk terug. Ditzelfde geldt voor e-mail, Facebook, Instagram en het contact formulier op deze pagina.


Ik zie of hoor je graag snel bij The Travel Company Marlies Wesdijk

Aanmelden Nieuwsbrief

 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief boordevol reistips en informatie.

 

Stel je vraag aan Marlies Wesdijk

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?