"Een perfecte familievakantie"
Home    >    Reisverhalen    >    Babymoon op Bali

fam. Verschuuren uit Zundert

Babymoon op Bali

Verzorgd door: Sandra Verschuuren – Krijnen

< Terug naar overzicht

Met onze 2 kinderen van 8 en 6 jaar wilden we graag een verre reis maken voordat onze 3e telg geboren zou worden.

De zwangerschapsduur was op de helft, we zaten dus in de perfecte maanden om nog zoiets te ondernemen. Niet meer de kwaaltjes van de beginmaanden en nog mobiel genoeg om een rondreis te kunnen maken.

De reis moest een leuke combinatie worden van cultuur, natuur en relaxen. Uiteraard in kindvriendelijke accommodaties en met leuke activiteiten. We kwamen uit op het kindvriendelijke Bali, hier valt genoeg te beleven voor ons hele gezin.

Overnachten op bijzondere plekken.

De vliegreis met KLM ging perfect. De kinderen waren in hun nopjes met de onbeperkte schermtijd op het persoonlijk entertainmentsysteem. Het eten en slapen ging ook voorspoedig zodat we toch uitgerust aankwamen.

 

We startten de reis relaxed in een leuke, kleinschalige cottage. Een heerlijk zwembad met een zwembadbar, dat vonden de kinderen het toppunt.

 

De rest van de reis verbleven we op diverse locaties in kleinschalige accommodaties, veelal in familiekamers of 2 kamers naast elkaar. Met bijna overal een zwembad. Elke locatie had wel iets bijzonders: een infinitypool, aan het strand, met een buitenbadkamer of een kamer met prachtig uitzicht.

Fietsen van de vulkaan, helpen op de boerderij, dolfijnen spotten en nog veel meer leuke activiteiten.

Na een paar dagen relaxen gingen we onder begeleiding van onze privégids en -chauffeur op pad met een minibusje om een rondreis te maken. Ideaal, zij wisten de weg, vertelden veel over het eiland en de cultuur. En wij hoefden alleen maar in te stappen en ons te laten rondrijden.

 

We hebben zo enorm veel gezien en gedaan: apenbos, dansvoorstelling, bezoek aan fabriekjes, meehelpen op het platteland, wandelen door het regenwoud, fietsen door het heuvelachtige binnenland, baden in de warmwaterbron, dolfijnen spotten, snorkelen, bezoek aan diverse tempels, bezoek aan een school, prachtige uitzichten over rijstvelden, de kust en vulkaan. We hebben meer geleerd over hoe rijst, koffie en andere specerijen groeien en kennis gemaakt met de bijzondere hindoeïstische cultuur van dit godeneiland.

 

Er is nog zoveel meer te beleven dat we echt een keuze hebben moeten maken tussen alle activiteiten.

 

We eindigden onze rondreis weer waar we begonnen waren: in de cottage in Sanur waar we nog een aantal dagen van de zon hebben genoten.

Klaar voor het volgende avontuur: de komst van de nieuwe (wereld)reiziger.

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?