Home    >    Actueel    >    UNIEKE EXPEDITIEREIZEN

Actueel

UNIEKE EXPEDITIEREIZEN

- Geplaatst op 13 juni 2023

< Terug naar overzicht

Altijd al een expeditie willen maken naar Antarctica, Spitsbergen, de Galapagos of de ruige Kimberley in Australië? Een expeditiecruise neemt je mee naar enkele van de meest afgelegen gebieden van de planeet en laat je deze op kleinschalige wijze zien. Ben jij een nieuwsgierige reiziger die graag een orang-oetan in het wild wil zien of wil weten wat er achter de volgende bergrug ligt? Dan zijn deze cruises iets voor jou. 

Het gaat niet alleen om wilde dieren of bergen. Je wordt ondergedompeld in de cultuur, het landschap en de habitat van een regio met behulp van experts die je alles over de bestemming kunnen vertellen. De vijf expeditieschepen van Silversea varen naar alle zeven continenten. Van de weelderige regenwouden van de Equatoriale Stille Oceaan tot de polaire extremen op het puntje van de wereld. Verken wonderbaarlijke gebieden, bewonder vulkanische plateaus met geisers of betreed het rijk van de ijsbeer. Ga mee naar plaatsen waar velen alleen maar over hebben gedroomd en maak jouw dromen werkelijkheid tijdens een expeditiecruise!

Door-to-Door service

Het uiterst volledige Door-to-Door pakket is bedoeld om jou totaal te ontzorgen tijdens deze prachtige expeditiereizen. Inbegrepen in het Door-to-Door pakket is:

  • Je wordt per luxe limo thuis opgehaald en naar het vliegveld gebracht (en v.v.)
  • Alle andere transfers
  • Alle vluchten tijdens deze reizen
  • Een hotelovernachting in een vijfsterrenhotel voorafgaand aan de cruise
  • Cruise op basis van all inclusive (incl. premium dranken) op een vijfsterren expeditieschip
  • Alle zodiac tours, landingen en excursies
  • Uitgebreide lezingen van zeer ervaren expeditie teamleden
  • WIFI
  • Een prachtige parka bij “koude” expedities  
  • Butlerservice en fooien

Je weet dus vooraf wat je betaalt. 

De 'koude' expedities

Met maar liefst drie schepen vaart Silversea naar de mooiste bestemmingen in Antarctica, Groenland, Arctisch Canada en Spitsbergen. Aanschouw ijsberen in Spitsbergen, walvissen in Canada of ontmoet de Inuit bevolking op het prachtige Groenland. Of maak de Northwest Passage die van Groenland over het noordelijkste gedeelte van Canada naar Alaska loopt. Stap in de voetsporen van Ernest Shackleton, de befaamde poolreiziger uit de 19e eeuw die Antarctica wilde doorkruisen. Ontdek Antarctica op een unieke en luxe manier.    

De 'warme' expedities

Kies je liever voor een expeditiecruise naar een warmere bestemming met prachtige baaien en parelwitte stranden? Ook dan zijn er ongelofelijk mooie expeditiecruises. Wat dacht je van de Galapagoseilanden waar diersoorten leven die je alleen daar zal tegenkomen. Of reis naar het woeste en ruige natuurlandschap van de Kimberley in het Noordwesten van Australië. Ook zijn er verschillende expeditiecruises naar Polynesië en de Oost Afrikaanse eilanden Madagaskar, Zanzibar en de Seychellen.

Neem voor meer informatie contact op met jouw persoonlijke reisagent. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Company biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Geïnteresseerd in dit item?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?