Home    >    Actueel    >    ZWITSERLAND IS DUURZAAM ONDERWEG

Actueel

ZWITSERLAND IS DUURZAAM ONDERWEG

- Geplaatst op 24 oktober 2023

< Terug naar overzicht

Duurzaam reizen en leven zit in het DNA van de Zwitsers. Dit noemen zij niet Sustainable, maar Swisstainable. Met het openbaar vervoer reis je zorgeloos door en naar Zwitserland. De aankomst per trein vanuit Nederland garandeert een aangenaam begin van de vakantie: handig, snel, comfortabel en klimaatvriendelijk. Niet alleen treinreizen is milieuvriendelijk in Zwitserland: of het nu gaat om een kabelbaan op zonne-energie, een klimaatneutraal motorschip, een e-PostBus, een kabelbaan op water of autovrije dorpen. Zwitserland heeft veel te bieden op het gebied van duurzame mobiliteit en zo is reizen in Zwitserland niet alleen bewust, maar ook zeer zeker in stijl.

Grand Train Tour of Switzerland

11 grote meren, 4 officiële talen, 5 UNESCO-werelderfgoedlocaties en tussentijds 1280 kilometer aan magnifieke uitzichten. Tijdens de Grand Train Tour of Switzerland reis je in style met panoramatreinen naar alle hoogtepunten en bezienswaardigheden van Zwitserland, het hele jaar door. Stap in, ga lekker zitten en geniet waar je maar wilt. 

Ontdek alle uitzichten en bezienswaardigheden die Zwitserland te bieden heeft, terwijl je comfortabel per trein reist. De Grand Train Tour of Switzerland combineert de mooiste panoramalijnen tot een unieke route. De richting of duur van de reis liggen niet vast, je kunt in- en uitstappen waar je maar wilt. Of dat nu in Zermatt of St. Moritz is, in het kanton Ticino of in de Lavaux, bij de Rijnwatervallen of aan het meer van Luzern. Neem bijvoorbeeld de Glacier Express Excellence Class: de meest luxe plaatsen in Zwitserland. Een panoramische reis door de Zwitserse Alpen aan boord van de Glacier Express is nu nog spectaculairder. De nieuwe Excellence Class stelt normen die net zo hoog zijn als de bergtoppen langs de legendarische route. Om in Excellence class te reizen betaal je het 1e klas tarief (een 1e Klasse Swiss Travel Pass werkt ook) plus 420 CHF reserveringskosten.

De Swiss Travel Pass

Zwitserland verkennen was nog nooit zo eenvoudig! Het alles-in-één-ticket Swiss Travel Pass is de sleutel tot het openbaarvervoernetwerk van Zwitserland. Met dit ticket kun je Zwitserland van begin tot eind verkennen per trein, bus of boot op 3, 4, 6, 8 of 15 opeenvolgende dagen. Dit betekent vrij reizen met de trein, bus en boot en vrij reizen met Premium Panoramatrein (exclusief zitplaatsreservering en/of toeslag). Met de Swiss Travel Pass heb je gratis toegang tot meer dan 500 musea en zijn de verschillende bergexcursies inclusief of met 50% korting. En wist je dat kinderen tussen 6-16 jaar onder begeleiding van ten minste een ouder (in het bezit van een geldig STS-ticket) gratis reizen?

Neem voor meer informatie contact op met jouw persoonlijke reisagent. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Company biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Geïnteresseerd in dit item?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?