8.5"Een goed georganiseerd top vakantie die we nooit meer zullen vergeten"
Home    >    Reisverhalen    >    Rondreis Italië, Sorrento - Matera - Puglia

Janneke Buijnsters uit Zundert

Rondreis Italië, Sorrento - Matera - Puglia

Verzorgd door: Sandra Verschuuren – Krijnen

< Terug naar overzicht

Onze wens was een rondreis te maken door Italie. De plekken die ik wilde bezoeken, had ik doorgestuurd naar Sandra, waarna ze met een aantal opties kwam. Na nog wat dingen passender gemaakt te hebben, was onze ideale vakantie geboekt.
Voor vertrek kreeg ik bij het ophalen van de reispapieren een uitgebreide uitleg van Sandra. Omdat het om een rondreis ging en we dus veel papieren ontvingen, was het heel fijn om alle papieren door te nemen. Sandra nam uitgebreid de tijd om ons alles te vertellen en ons te attenderen op bepaalde zaken, zodat we met een gerust gevoel op vakantie gingen.
 

Onze reis door Bella Italia

Na onze vlucht van Amsterdam naar Napels hebben we onze huurauto opgehaald en zijn doorgereden naar ons eerste hotel in Sorrento. De eerste dag hebben we een wandeling door Sorrento gemaakt. Dag 2 stond in het teken van Pompei en vulkaan Vesuvius. Dag 3 genoten we van ons mooie hotel met heerlijke wijnen en Sorrento zelf. Dag 4 bewandelden we het ‘Pad der Goden’: een wandeling van 9 km door de bergen van Bomerano naar Positano en terug.. want onze huurauto stond in Bomerano. Voor de actievelingen zeker een aanrader, want voor het uitzicht zou ik het zo weer doen. Dag 5 zijn we met de boot naar Capri geweest. Dag 6 zijn we met de boot naar Amalfi en Positano geweest. Na internet afgezocht te hebben, kwamen we er namelijk achter dat Amalfi en Positano nauwelijks met de auto te bezoeken zijn vanwege de drukte. Dag 7 zijn we doorgereisd naar Matera, een unieke stad met rotswoningen. De Sassi en het park van de rotskerken van Matera staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dag 9-13 verbleven we in een all inclusieve hotel in Polignano A Mare waar middenin het dorp een strandje opduikt vol Italianen. Na onze huurauto ingeleverd te hebben vlogen we helaas alweer terug naar Nederland, want wat was de vakantie weer snel voorbij.

We zijn verliefd geworden op Italië

Een goed georganiseerd top vakantie die we nooit meer zullen vergeten, want wat is Italië toch mooi en wat zijn we toch verliefd geworden op het land.

Sandra had alles goed geregeld en uitgelegd, waardoor we gedurende de vakantie dan ook geen problemen hadden. Zelfs routebeschrijvingen van het ene naar het andere hotel waren erbij geleverd. Wij geven Sandra dan ook een dikke 8,5 voor het organiseren van onze vakantie!

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?