Home    >    Actueel    >    ERVAAR HET MEIN SCHIFF® GEVOEL

Actueel

ERVAAR HET MEIN SCHIFF® GEVOEL

- Geplaatst op 2 oktober 2023

< Terug naar overzicht

Aan boord laat je het alledaagse leven even achter je. Geniet van de verfrissende zeebries en neem je eigen time-out om je jezelf weer helemaal op te laden. Het cruiseschip zal je elke dag opnieuw betoveren met een fantastische zonsondergang vanaf je balkon of wanneer je je laat verwennen in de spa. In de avonduren trekt het doek voor een schitterende musical in het theater.

Mein Schiff® Premium All Inclusive

Voor perfecte ontspanning bieden de Mein Schiff® Premium inclusieve voordelen vele extra’s zonder extra kosten. Zo zijn de meeste maaltijden, meer dan 100 merkdrankjes en ook de fooien inclusief. Kom tot rust in de uitgebreide spa (entree tot de sauna is kosteloos) of maak je liever gebruik van de vele sportfaciliteiten? In de avond geniet je van een drankje in een van de bars of lounges.

7-nachten Noorwegen en fjorden

  • Vertrek: Bremerhaven, Duitsland
  • Datum: 2 september 2024 (nu met vroegboekkorting)
  • Schip: Mein Schiff 4

 

Prijs: Vanaf € 1.199* p.p.

 

* Inclusief maaltijden en merkdranken in de meeste bars en restaurants, evenals toegang tot de spa, het fitnesscentrum, het amusementsprogramma en de kinderclub. 

 

Betoverend gelegen kustplaatsen en een wereldberoemd natuurlandschap maken een cruise naar Noorwegen zo bijzonder. Ga mee op deze reis en ontdek Ålesund en Bergen, twee prachtig gelegen kustplaatsen met Scandinavische flair. Natuurlijk mag een bezoek aan de Noorse fjorden niet ontbreken.

7-nachten Mediterrane cruise

  • Vertrek: Palma de Mallorca
  • Datum: 19 mei 2024 (nu met vroegboekkorting)
  • Schip: Mein Schiff 2

 

Prijs: Vanaf € 999* p.p.

 

* Inclusief maaltijden en merkdranken in de meeste bars en restaurants, evenals toegang tot de spa, het fitnesscentrum, het amusementsprogramma en de kinderclub. 

 

Ontdek de mooiste mediterrane havens van de Middellandse Zee comfortabel. Kom aan boord in Palma de Mallorca en reis naar Cádiz, Gibraltar, Málaga en Barcelona. Tijdens de zeedagen kun je jezelf aan boord laten verwennen en genieten van de top inclusieve diensten. Je komt terug in Palma de Mallorca met vele onvergetelijke vakantieherinneringen.

 

Neem voor meer informatie contact op met jouw persoonlijke reisagent. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Company biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Geïnteresseerd in dit item?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?