Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
Home    >    Vacature Reisbureau Almere

Is reizen jouw passie en kun je dat ook overbrengen op onze klanten?

Reisadviseur / medewerker Contact Center m/v

Wij zijn per 1 april aanstaande op zoek naar een (junior) enthousiaste reisadviseur / medewerker Contact Center. Voor een groot deel van je tijd heb je persoonlijk contact met onze Zelfstandige Reisagenten via e-mail of telefoon. Door jouw ervaring en reiskennis kun je snel en adequaat reageren op vragen en verzoeken van onze Personal Travel Agents. Je kunt je inleven in hun vragen omdat je als geen ander weet  wat er komt kijken bij het adviseren van de klant, waarbij veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en service.

 

Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor  het adviseren van zowel de klanten in de reiswinkel als klanten van ons Contact Center. Het verkopen van reizen zit in je bloed en je draagt graag je steentje bij aan het optimaliseren van de reisomzet. Je bent een echte teamplayer, hebt commercieel inzicht , bent flexibel en hebt een goed gevoel voor humor.

Heb jij het bij je?

Jouw bagage

​In jouw bagage zitten o.a. de volgende functie-eisen:

 

  • Je hebt minimaal een afgeronde toeristische MBO+ opleiding
  • Je hebt relevante werkervaring en bent bekend met de wereld van de Zelfstandige Reisagenten
  • Je kunt uitstekend communiceren in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent flexibel in zowel werkdagen als werktijden
  • Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent stressbestendig, resultaatgericht en hebt commercieel inzicht
  • Je bent enthousiast en klantgericht
  • Je hebt  bij voorkeur een goede kennis van het BAS-systeem en de reguliere touroperator en beddenbankensystemen. Kennis van Amadeus is een pré.
  • Je hebt een goede kennis van Microsoft Office

 

Reageer uiterlijk 10 februari 2019

Geïnteresseerd?

Geboden wordt een afwisselende en uitdagende functie bij een sterk groeiend reisbedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief in een hecht en gezellig team van enthousiaste medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Reisbranche.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer dan direct maar uiterlijk 10 februari 2019. Je kunt je sollicitatie richten aan Tessa Faber, email tessa.cc@travelcompany.nl.

 

Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met  The Travel Company via 036-5485985.

 

 

 

9,3

Heel véél blije klanten!

Wij zijn trots op onze tevreden klanten. En we zijn trots op de reisverhalen op deze website. De reisverhalen die onze klanten zelf maken. Wij worden zelf ook erg gelukkig van dit soort mooie verhalen. Wil je zelf ook zo'n verhaal kunnen schrijven? Neem dan contact met ons op.

Heb je het druk?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
ANVR - SGR