Home    >    Vacature Reisverkoper Contact Center (28-39 uur)

Vacature Reisverkoper Contact Center (28-39 uur)

Gaat jouw hart sneller kloppen van reizen? En wil jij van vakantie jouw werk maken? Dan zit je bij The Travel Company Direct goed en komen wij graag met jou in contact. 
 
Als Reisverkoper Contact Center ben je het aanspreekpunt van onze klanten. De functie valt in schaal 3 van de cao Reiswerk. Onze klanten zijn voornamelijk Zelfstandige Reisadviseurs (ZRA’s) die wij  vanuit ons kantoor in Almere bedienen. Met onze dienstverlening ontzorgen wij onze ZRA’s waardoor hun focus op zelfstandig ondernemen ligt. Je komt te werken in een team van 5 collega´s die samen verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van ruim 40 reisadviseurs.

 

Werkzaamheden


Je hebt veelvuldig contact met de ZRA’s voor het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie. Je kunt je inleven in hun vragen omdat je als geen ander weet wat er komt kijken bij het adviseren van klanten en waarbij veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en service. 

 

Daarnaast ondersteun je de ZRA’s bij administratieve taken zoals bij de controle van inkoopfacturen en reisbescheiden. 

 

Bij afwezigheid van een ZRA’s neem je de taken waar en geef je de eindklant rechtstreeks adviezen over de bestemming. Ook zorg je voor het maken van de reservering en de afhandeling richting de klant.

 

 

Onze ideale kandidaat;

 

 • heeft minimaal een afgeronde toeristische MBO opleiding;
 • bouwt graag aan een goede relatie met onze klanten;
 • is klantvriendelijk, stressbestendig en oplossingsgericht;
 • heeft kennis en ervaring in de reiswereld;
 • heeft ervaring met BAS

 

Herken jij jezelf in de meeste van deze punten? Dan willen we je graag uitnodigen om te reageren, ook als je niet aan al onze wensen voldoet.

 

 

 

Waarom werken bij The Travel Company?

 

 • Je komt te werken in een enthousiast team van fijne, gedreven collega's.
 • Wij bieden uitdagende werkzaamheden met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Wij dagen je uit om het beste uit jezelf te halen door persoonlijke ontwikkeling te faciliteren en doorgroeimogelijkheden te bieden.
 • Een gezonde werk/privé balans vinden wij belangrijk, daarom bieden wij je de mogelijkheid om hybride te werken. 
 • Naast je salaris bieden wij leuke extra's zoals kortingen op reizen, gratis reis- en annuleringsverzekering voor je gezin, een gratificatieregeling, een jubileum bonus en een aantal extra vrije dagen.
 • Wij bieden een salaris tussen de € 1945,- en € 2520,-, passend bij je kennis en ervaring en boven cao schaal.

 

Over The Travel Company

 

The Travel Company Direct is onderdeel van de Bookit Groep. Bookit is een groep van complementerende bedrijven binnen de reisbranche.  'Het nieuwe reisbedrijf' Bookit, heeft de ambitie de komende jaren uit te groeien tot de meest toonaangevende reisorganisatie op het gebied van technologie, productaanbod en klantbeleving.

 

Met ruim 140 collega’s, verspreid over verschillende locaties in Nederland verzorgen wij de leukste trips en reizen afgestemd op de wensen van onze klanten. 


Via onze merken als Weekendjeweg.nl, Traveldeal.nl, Bungalows.nl en diverse specialistische websites bieden wij online reizen aan. Via onze retailmerken The Travel Company, YourTravel, United Travel, Holiday Planners en The Travel Club bieden wij reizen aan middels persoonlijke reisverkoop bij de klant thuis.

 

 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in onze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een motivatie. Deze kun je sturen aan Don Kaspers (Directeur), don.kaspers@thetravelclub.nl. Ook is hij beschikbaar voor eventuele vragen. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9,3

Heel véél blije klanten!

Wij zijn trots op onze tevreden klanten. En we zijn trots op de reisverhalen op deze website. De reisverhalen die onze klanten zelf maken. Wij worden zelf ook erg gelukkig van dit soort mooie verhalen. Wil je zelf ook zo'n verhaal kunnen schrijven? Neem dan contact met ons op.

Kunnen we je helpen?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
ANVR - SGR
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?