Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
""
Home    >    Reisverhalen    >    Reis Turkije

Mandy & Dennis

Reis Turkije

Verzorgd door: Patricia Pruis

< Terug naar overzicht


Onze ervaring in hotel Magic Life Jacaranda Imperial is heel goed. We kwamen aan en werden meteen goed ontvangen alles verliep vlekkeloos. De kamers waren heel netjes en een balkon met mooi uitzicht. Er was zoveel meer te zien en te doen op het resort dan op het internet staat, we hebben onze ogen uitgekeken en een prachtige vakantie gehad. Het ochtend en middag eten was heel goed, voor iedereen wat. Het avond eten was heel veel keus qua eten, maar voor wat slechtere eters valt het tegen.. Maar gelukkig heb je de hele middag nog genoeg eet tentjes op het park zelf onder andere: patat, pizza’s pannenkoeken en ijsjes. Voor de rest hebben wij er een top vakantie gehad en zijn wij weer zeer tevreden over hoe Patricia onze vakantie heeft geboekt. Het is erg prettig dat de hele reis voor je word geregeld, en dan ook nog zo goed en netjes! Dat is erg fijn. Daardoor begint en eindigt je vakantie al top. 
Groetjes Mandy en Dennis
 

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Ik ga akkoord met de privacy policy.