Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
10"Voldeed volledig aan de wensen, we hoefden niks zelf uit te zoeken"
Home    >    Reisverhalen    >    Reis naar Portugal/Algarve - Carvoeiro

Familie Vermeulen

Reis naar Portugal/Algarve - Carvoeiro

Verzorgd door: Patricia Pruis

< Terug naar overzicht

Colina village ligt op 45 minuten rijden vanaf de luchthaven Faro vlakbij het dorpje Carvoeiro. De wegen zijn overzichtelijk en goed onderhouden. Wij vonden het erg prettig om tijdens onze week vakantie over een huurauto te beschikken zodat we makkelijk uitstapjes in de omgeving konden maken. Colina heeft de uitstraling van een vakantiepark met ruime appartementen in een tropische tuin. Het  water van het buitenzwembad was in de meivakantie nog erg koud, maar daar hadden de kinderen geen last van. Wij hadden een appartement met drie slaapkamers geboekt. Het appartement was ruim en schoon en bleek over 3 badkamers te beschikken. De natuur in de omgeving is erg mooi en Colina is centraal gelegen waardoor je niet lang hoeft te rijden om ergens te komen. Hoogtepunten waren voor ons het zeekayakken naar de benagil cave, de indrukwekkende kliffen, mooie strandjes en lekker eten.

Klantervaring over het boeken bij Patricia

Patricia heeft een vakantie voor ons gevonden welke volledig voldeed aan de wensen die we aan haar doorgegeven hadden. We hoefden niks zelf uit te zoeken, ook het inchecken heeft ze voor ons gedaan (en daarbij zelfs rekening gehouden met stoelen aan de linker kant van het vliegtuig zodat de kinderen de zonsopgang konden zien).

 

We geven haar een dikke 10

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Ik ga akkoord met de privacy policy.