9"Patricia heeft alles voor ons geregeld; de reis, bagage, visa, inchecken, aan alles heeft zij gedacht!"
Home    >    Reisverhalen    >    Reis naar Marmaris/Turkije

Frank & Lenka + kids en familie uit Bovenkarspel

Reis naar Marmaris/Turkije

Verzorgd door: Patricia Pruis

< Terug naar overzicht

In de herfstvakantie naar Turkije, een heerlijke bestemming met nog aangenaam zomers weer. Hotel Green Nature Resort & Spa is een zeer gastvrij hotel en heeft vriendelijk personeel die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. Het eten was erg lekker en zeer uitgebreid. Ook dagelijks veel afwisseling van verschillende gerechten uit de Turkse keuken. De familiekamer was ruim en schoon met dagelijks nieuwe handdoeken. Eind oktober is het er heerlijk rustig. Het hotel zat lang niet vol dus er is altijd ruimte om bij een van de zwembaden te liggen maar je kunt ook lekker naar het strand gaan.

 

Het hotel ligt op 5 minuten loopafstand van het strand en de hoofdweg. Met een “dolmus” (lokaal vervoer) kom je snel, goedkoop en eenvoudig in het centrum van Marmaris waar je veel leuke restaurantjes en winkeltjes aan de haven treft. Ook een bezoek aan de bazaar is superleuk. Een mooie wandeling kan ook langs de lange boulevard van Içmeler tot aan Marmaris.

Beoordeling van de klant

In het enorme aanbod van vakanties op internet is Patricia Pruis een verademing! Zij heeft alles voor ons geregeld. De reis, bagage, visa, inchecken, aan alles heeft zij gedacht. Ze kent de weg in de reiswereld goed. En het mooiste is; je bent niet eens duurder uit! Je kunt bij haar echt zorgeloos boeken en op vakantie. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?