""
Home    >    Reisverhalen    >    Reis naar het Noorderlicht

Peter & Ingrid Damen en Bart & Yolanda Roelofs uit Hoorn

Reis naar het Noorderlicht

Verzorgd door: Patricia Pruis

< Terug naar overzicht

Deze reis moest iets heel speciaals worden. En dát is gelukt!! Samen met onze beste vrienden zijn we afgereisd naar Tromsø, bijna in het uiterste puntje van Noorwegen! Voor onze vrienden was de reis een verrassing voor een speciale gelegenheid. We hadden maar een paar dagen en hoopten dan ook dat deze perfect zouden verlopen. Patricia heeft deze trip perfect voor ons geregeld, inclusief de bijgeboekte excursies. Alles verliep super soepel. De vlucht, de overstap en ook de transfer naar het hotel. Het hotel was prima met een supergoed en zeer uitgebreid ontbijt.

 

Het weer was met ons, waardoor we precies dát gedaan hebben wat we graag wilden. We hebben samen het Noorderlicht gezien. Dat was een hele beleving. Het sneeuwde vreselijk hard, dus we hadden weinig hoop. Maar onze gids gaf niet op en bracht ons na een 2 uur durende reis steeds verder en verder richting dit gigantische fenomeen. Het stopte langzaam met sneeuwen, we zagen af en toe de maan tussen de wolken en ineens was het helder. We reden nog een klein stukje. Onze gids stapte uit om de atmosfeer te bekijken en kwam toen blij de bus weer in. We moesten allemaal uitstappen. Het Noorderlicht was waar te nemen. Wat een geluk! En wat een ervaring. Eenbucklist-waardig moment.

 

Ook de husky-safari was heel bijzonder. Ook daar waren de weergoden op onze hand. De laatste weken was het ijskoud geweest en zwaar bewolkt. Maar uitgerekend op deze dag scheen de zon volop en was het ‘slechts’ -7 graden. Prima te doen. En door de zware sneeuwval van de vorige dag waren alle bomen wit en leek het wel of we in een ansichtkaart terecht waren gekomen.

 

Kortom, het was een fantastische, korte, maar zeer intense trip naar het Noorderlicht. Een reis om nooit meer te vergeten! Bedankt Patricia voor het organiseren van deze zorgeloze, bijzondere reis!

Wil je zelf ook zo’n mooie reis maken?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?