Home    >    Ontmoet ons    >    Marieke van Riel

Personal Travel Agent

Marieke van Riel

Marieke van Riel

Waalwijk

 

T: 0416-785623
M: 06-52889489

 

marieke.vanriel@travelcompany.nl

 

Afspraak

Personal Travel Agent Marieke van Riel komt op afspraak bij u langs. U kunt ook uw vakantiewensen telefonisch doorgeven of via onderstaand contactformulier, e-mail, WhatsApp of social media.

 

Stel in als mijn reisagent

Contactformulier

Uw reisbureau komt bij ú langs!

 

Vakantie overleg….de een wil zus, de ander liever zo…Gelukkig is er tegenwoordig genoeg informatie te vinden op het internet, toch? Vervolgens worden er aardig wat uurtjes besteed op het web. Maar degene die eerst ‘zus’ riep, heeft nu iets heel anders gezien, en dit komt niet eens in de buurt van wat er door de ander eerst als ‘zo’ geopperd werd. De prijs is vanzelfsprekend ook van belang. Maar hoe zit het met al die toeslagen en welke aanbieder is het voordeligste? Dan toch maar naar het reisbureau. Ai…dat is lastig in te plannen met die drukke agenda’s….


Herkenbaar?! Schakel mij dan nu in als uw persoonlijke reisagent!

Met kennis van ruim 75 bestemmingen én uitgebreide ervaring met verkoop en begeleiding van reizen, help ik u deskundig bij uw zoektocht naar de perfecte vakantie.


Ik geef persoonlijk reisadvies bij u aan huis.

Ook ‘s avonds en in het weekend. Deze service is zonder extra kosten! Nooit meer wachten dus bij de balie van het reisbureau of op een klant die ‘even tussendoor’ moet worden geholpen. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om uw vakantiewensen telefonisch door te geven of via e-mail, WhatsApp of mijn social media.

 

Boek uw vakantie bij ‘The Travel Company – Marieke van Riel’:

De vakantiekeuze is net zo ruim als bij het ‘stenen’ reisbureau: van pakketreizen tot losse vliegtickets, van cruises tot campings… Ik werk samen met bekende reisorganisaties zoals TUI, Neckermann, Vrij Uit, Travel Trend en Sunair. Ook de exclusievere programma’s boekt u bij mij, zoals Cruise Travel en Silverjet vakanties. Daarnaast werk ik samen met Duitse en Belgische touroperators. Deze touroperators hanteren in de Nederlandse vakantieperiodes vaak scherpere tarieven! Ik neem al het uitzoekwerk uit handen en regel ook de extra’s, zoals autohuur, transfers, visa, verzekeringen, parkeren bij luchthaven etc. U heeft altijd hetzelfde aanspreekpunt, ons persoonlijk contact is de basis voor een passend reisadvies!


Vanwege de samenwerking met The Travel Company heb ik dezelfde faciliteiten tot mijn beschikking als een reisbureau. Hierdoor vallen de bij mij geboekte reizen ook onder de ANVR en SGR voorwaarden en garanties.

 

Neem snel contact op en profiteer van het gemak van een persoonlijke reisadviseur! Ik hoor graag van u!

 

Hartelijke en reislustige groet,

Marieke van Riel

 

Stel je vraag aan Marieke van Riel

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Marieke van Riel ontvangen.
Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?