Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
Home    >    Ontmoet ons    >    Hugo Mekers

Personal Travel Agent

Hugo Mekers

HUGO MEKERS

 

Prins Johan Frisohof 38
7061 WV Terborg

 

M: 06-19056745

 

hugo.cc@travelcompany.nl

 

Personal Travel Agent Hugo komt op afspraak bij je langs. Je kunt een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

 

Stel in als mijn reisagent

Contactformulier

Heeft u reisplannen?

 

Ik ben als zelfstandig reisagent per 1 september begonnen. Dit houdt in dat ik reizen verkoop vanuit mijn eigen kantoor of op afspraak bij u thuis. Met mijn ruim 30 jaar ervaring in de reisbranche kan ik u een goed advies geven.

 

Alle continenten van onze wereld heb ik tijdens studie- en privé reizen in de afgelopen jaren bezocht. Daardoor heb ik een schat aan ervaring opgedaan die ik graag aan u wil overbrengen, zodat u een onvergetelijke reis zult hebben.
Voor alle soorten reizen kunt u bij mij terecht. Wordt het een mooie rondreis door Amerika, een safari in Zuid Afrika, een losse vliegreis of een leuke stedentrip… u zegt het maar!

 

Voordelen zijn er volop voor u. Geen wachttijden bij een balie, maar op afspraak bij u thuis of kantoor. Ik inventariseer uw wensen en zoek de passende reis voor u uit, zodat u rustig thuis de beste keuze maken kunt. Daarnaast zorg ik er ook voor dat u de beste prijs – kwaliteit verhouding heeft.

 

Door de directe verbindingen met de verschillende reisorganisaties, hotels en luchtvaartmaatschappijen kan ik de beschikbaarheid snel checken. Door de samenwerking met The Travel Company staat deskundigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. The Travel Company is natuurlijk aangesloten bij ANVR en SGR.

 

Vertrek vanaf een Duits of regiovliegveld bestaat ook tot de mogelijkheden. De vliegvelden van Weeze en Düsseldorf worden steeds meer bij vakantiereizen aangeboden. Dat biedt alleen maar voordelen voor u, zoals voordeliger parkeren en een kortere aanreistijd.
 

De annulerings-en reisverzekering, evenals autohuur op uw bestemming kan ik natuurlijk ook voor u verzorgen. Gaat u naar een bestemming waar een visum voor nodig is, zal ik u met de aanvraag hiervan assisteren.

Heeft u dus reisplannen en geen zin of tijd om naar een reisbureau te gaan? Of uren achter het internet te surfen? Vanaf nu heeft u in de Achterhoek een comfortabele manier om uw reis te laten verzorgen.
 

Ik hoor graag van u!

Stel je vraag aan Hugo Mekers

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Hugo Mekers ontvangen.
Ik ga akkoord met de privacy policy.