Reisbureau Travel Care

Contactgegevens

Reisbureau Travel Care
M. van Heemskerckstraat 22-24
Heemskerk

Telefoon: 0251-243224
Fax: 0251-249472

Email: heemskerk@travelcompany.nl

Openingstijden

Maandag
13.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag
09.00 – 17.30 uur
Zaterdag
10.00 – 17.00 uur

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Even voorstellen

Al in 1988 openden wij onze deuren in Heemskerk en inmiddels is Reisburo Travel Care een begrip in Heemskerk en de omliggende plaatsen.

Kennis en service zijn onze speerpunten en onze slogan luidt niet voor niets
'Kennis is onze kracht'. Meer dan 60 jaar gezamenlijke reis- en reisadvieservaring van ons enthousiaste en gezellige team staan garant voor deskundig advies naar alle windstreken.

We hechten veel belang aan advies op grond van eigen ervaring en reizen daarom zo veel mogelijk naar de diverse vakantiebestemmingen. Inmiddels hebben we reeds zo'n 50 landen en meer dan 100 bestemmingen zelf bezocht! En dat is veel, héél veel zelfs. Want met een bestemming bedoelen we bijvoorbeeld een Grieks eiland, de Verenigde Staten of een Spaanse Costa's en niet één van de vele vakantieplaatsjes of staten die daar te vinden zijn.
We zijn door onze vele reizen behalve in Europa ook heel goed thuis in Canada, de U.S.A. en het Verre Oosten. Dus of het nu gaat om een zakenreis, cruise, trek, camperreis, wintersportreis of zonvakantie, er is altijd iemand die hier uit eigen ervaring over kan spreken.

In 2000 hebben we ons aangesloten bij The Travel Company om onze krachten te bundelen en ervaringen te kunnen uitwisselen met andere zelfstandige ondernemers. Want naast het hechte samenwerkingsverband, vinden wij een hoge mate van zelfstandigheid ook erg belangrijk! Dàt immers is uw grootste garantie voor een goed advies: we kunnen het namelijk geven op basis van uw wensen zonder rekening te hoeven houden met commerciële belangen! Zo zijn daarom niet alleen alle grote en bekende Nederlandse reisorganisaties in ons aanbod vertegenwoordigd, maar ook de 'kleinere' specialisten. Want maatadvies blijft juist onze grootste uitdaging.

Nog steeds verbazen we ons over het fabeltje dat het ene reisbureau duurder zou zijn dan het andere, want dat is gewoon niet waar. De belangrijkste verschillen zijn namelijk te vinden in kennis, service en bovendien in de diversiteit van het aanbod. En die is groot, zoals wij u al hebben aangegeven.

Voor klanten die dichtbij wonen zijn er uitleenvideobanden beschikbaar om thuis alvast een indruk te kunnen krijgen van een vakantiebestemming.
Ook onze bereikbaarheid is goed, want we beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, als u maar even een parkeerschijf meeneemt.
U vindt ons naast het postkantoor in Heemskerk. Dus graag tot ziens!

U kunt bij ons terecht voor:

  • Op maat samengestelde reizen wereldwijd
  • Vakantiereizen
  • Huwelijksreizen
  • Verhuur van vakantiehuizen, villa's en catered chalets
  • Grote treinreizen
  • Ferry overtochten
  • Vliegtickets inclusief Transavia, Air Berlin, Vueling, Easyjet en Ryanair
  • Zakelijke reizen

Stuur een bericht

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht