The Travel Company

Wie zijn wij?
The Travel Company CV is een enthousiast en dynamisch samenwerkingsverband in de reisbranche opgericht in het najaar van 1997.

Vestigingen
Er zijn momenteel 6 vestigingen aangesloten bij ons onafhankelijk samenwerkingsverband, er werken in totaal ruim 50 medewerkers in de diverse zelfstandige reisbureaus.

Landelijk Telefonisch Reisbureau
Al bijna 15 jaar heeft het samenwerkingsverband een landelijk telefonisch reisbureau in Almere. Vanuit dit Contactcenter in Almere worden alle Internet activiteiten verwerkt en ondersteund.

 

Personal Travel Agent
Onze dienstverlening gaat nu nog verder! U kunt uw Persoonlijke Reisadviseur in uw regio aanspreken voor een gericht en onafhankelijk advies in pakket- en zakenreizen of reizen op maat. Alle Personal Travel Agents kunt u vinden onder de desbetreffende pagina Personal Travel Agent.

Directie en medewerkers van het hoofdkantoor, alsmede van alle vestigingen, wensen u een interessant verblijf op onze website en hopen dat u hier, of in een van onze vestigingen, voldoende aanbod kunt vinden voor uw volgende vakantie maar ook voor uw zakelijke reis.

De directie en medewerkers van
The Travel Company

Maak kennis met de medewerkers van The Travel Company Reisbureau Almere

Bert Thijssen

Algemeen Directeur

Foto

Tessa Bakker

Office Manager

Foto

Janet Jungen

Reisadviseuse

Foto

Sabine Gouw

Reisadviseuse

Foto

Nikki IJzerman

Reisadviseuse

Nikki

Hellen Bergman

Reisadviseuse

Hellen

Bernadette Riemslag Baas

Administratie

Bernadette

Vincent Ditmar

IT Engineer

Foto