Wintersport

Gaat u skiën of snowboarden, langlaufen, rodelen, schaatsen... of denkt u aan een tocht met de hondenslee, een sneeuwscootersafari of een mooie sneeuwwandeling? Met het uitgebreide aanbod van onze partners kunnen wij u alles op het gebied van Wintersport aanbieden. Inclusief ski- of snowboardlessen, met accommodaties op de mooiste (en sneeuwzekere) locaties, bijvoorbeeld in clubdorpen of een eigen skihut aan de piste waar u met uw reisgezelschap kunt verblijven.

Nieuws

  • Winters avontuur in Fins Lapland

    Buro Scanbrit – Voor skiën, langlaufen en winterse activiteiten is Fins Lapland dé ideale bestemming. Buro Scanbrit biedt complete Winter Adventures inclusief bijzondere activiteiten zoals een huskysafari of een sneeuwscootertocht.

  • Familiepret in winters Zweden

    Buro Scanbrit – Een dik pak sneeuw, besneeuwde heuvels met uitgestrekte bossen en bevroren meren en veel winterse activiteiten… Zweden is een ideale bestemming voor het hele gezin!

  • Verblijf in het hart van de fjorden van Noorwegen

    Buro Scanbrit – Boek je een wintervakantie naar Voss in Noorwegen dan boek je een actieve vakantie in de poedersneeuw. Het prachtige uitzicht op de fjorden is altijd aanwezig!

Vertel ons uw wens

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor: