Reisverzekeringen – advies en zelf online afsluiten

Europeesche VerzekeringenVakantie is belangrijk. U wilt er onbezorgd van genieten. Daarom zijn er reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, kunt u kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Hiermee regelt u gemakkelijk en in één keer de ideale verzekering voor iedere vakantie. En eenmaal afgesloten, hoeft u er nooit meer over na te denken; gemakkelijk toch. Bovendien kunt u met een doorlopende verzekering heel wat besparen op de premie.

Wij hebben gekozen voor de verzekeringen van Europeesche Verzekeringen; al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Zelf Online Afsluiten

U kunt ook zelf direct online uw verzekering afsluiten, klik hieronder op de verzekering van uw keuze, er wordt een nieuw venster geopend met het verzekeringsformulier:

Aflopende Reisverzekering

Met deze aflopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk op reis bent. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.

Aflopende Reisverzekering Online Afsluiten

Aflopende Annuleringsverzekering

Als u een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren dan kunt u een beroep doen op de aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche.

Aflopende Annuleringsverzekering Online Afsluiten

Welk reistype ben jij?

Doorlopende Reisverzekering

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereisverzekering van de Europeesche dé oplossing. Uw vakantieplezier is verzekerd, het hele jaar door.

Doorlopende Reisverzekering Online Afsluiten

Doorlopende annuleringsverzekering

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering bent u in één keer verzekerd wanneer uw geboekte reis niet door kan gaan, of wanneer u deze moet afbreken. Het hele jaar door, hoe vaak u ook met vakantie gaat. Geldt ook voor `last minute ` boekingen.

Doorlopende Annuleringsverzekering Online Afsluiten

Lang op Reisverzekering

De Lang-Op-Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor mensen die langer op pad gaan. Een perfecte reisverzekering die u zelf aangepast aan uw eigen wensen. De Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777) is standaard meeverzekerd.

Lang op Reisverzekering Online Afsluiten

Vraag het aan uw reisadviseur

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor: