Home    >    Actueel    >    Verrassende singlereizen
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Verrassende singlereizen

Kras, Mambo - Geplaatst op 14 april 2019

< Terug naar overzicht

Ben je op zoek naar een leuke, verrassende singlevakantie? The Travel Company biedt een leuk aanbod aan bekende en minder bekende bestemmingen in Europa. 

Tijdens een single vakantie van bijvoorbeeld Kras of Mambo is er veel vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Zoek je de gezelligheid van een groep, dan kun je eropuit trekken met de andere alleengaanden die ook voor deze single reis hebben gekozen.  Heb je even geen zin in al die drukte, dan is er natuurlijk voldoende ruimte om je even terug te trekken.

 

vanaf € 919,00 per persoon

Single Reis Hoogtepunten van Italië

Prachtige landschappen en veelzijdige steden vol culinaire en culturele rijkdommen, tijdens deze 12-daagse rondreis zien we het allemaal. We duiken in het goede Italiaanse leven, ervaren de verschillende regio's en proeven van de historie. De reis start in het noorden, we bezoeken hier o.a. de wereldstad Milaan. Vervolgens rijden we door het prachtige Toscane, ontdekken we de leukste plekjes van Florence en uiteraard slaan we de toren van Pisa niet over! Ook de Trevi-fontein in Rome wacht op ons, gooien we samen een muntje? Alle hoogtepunten komen aan bod, we hoeven alleen maar te genieten!

 

Lees complete reisbeschrijving [PDF]

vanaf € 1277,50 p.p

Costa Rica 15-daagse rondreis

Wanneer je je vliegreis via Mambo geboekt hebt, vlieg je vanaf Düsseldorf of Amsterdam naar San José. De vlucht vertrekt ’s ochtends, zodat je dezelfde dag aankomt in San José. Je reisleider vliegt mee met de groep of zal jullie bij aankomst op de airport van San José opwachten. Hij/zij regelt dat je met een taxi naar het hotel wordt gebracht, waar je de eerste nacht verblijft. Je verblijft in een gezellig hotel vlakbij het vliegveld van San José. Na de eerste nacht in San José reis je direct door richting La Fortuna, gelegen aan de voet van de Arenal vulkaan...

 

Lees complete reisbeschrijving [PDF]

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar welke singlereizen we nog meer kunnen aanbieden, vraag je reisagent naar de mogelijkheden.

 

Naar het contactformulier!

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?