Home    >    Actueel    >    Ultiem vakantiegevoel op Aruba!
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Ultiem vakantiegevoel op Aruba!

- Geplaatst op 14 oktober 2019

< Terug naar overzicht

Zon, zee, strand én wuivende palmbomen. Op Aruba beleef je het ultieme vakantie gevoel. Het hele jaar door is het warm en zonnig op Aruba en ook de zee heeft het gehele jaar een heerlijke temperatuur.

 

Voor de echte strandliefhebbers is Aruba de perfecte plek. Het eiland heeft hagelwitte zandstranden, turquoise zee en verborgen baaitjes tussen kalkstenen kliffen. Bij Palm Beach kunnen de liefhebbers van watersporters zich zeker vermaken. Ook onder water is er veel moois te zien dus neem je snorkelset mee!

Actief en Oranjestad

Naast het relaxen is er ook genoeg actiefs te beleven. Maak een jeeptour naar Arikok National Park, je vindt hier bijzondere flora en fauna, spectaculaire grotten, originele Indiaanse rotstekeningen en landformaties van Lava. Ook zijn er indrukwekkende bruggen ontstaan, doordat de beukende golven en sterke wind langzaam de kalkstenen kliffen uitsleten.

 

De grootste stad van het eiland is Oranjestad. De huisjes aan de boulevard hebben vrolijk gekleurde gevels en je kunt er naar hartenlust shoppen.

Renaissance Aruba Resort

Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino is zowel voor families als voor koppels een heerlijk hotel . Het unieke aan dit resort is dat het 2 verschillende hotels ineen zijn, namelijk het Marina- en Ocean Suites gedeelte. Allebei in het bruisende centrum van Oranjestad. Allebei luxe met een ongedwongen sfeer.

 

Met z’n tweetjes kies je voor het hip-en-happening Marina gedeelte, waar het zwembad vrij is van zwembandjes en bommetjes. En als de kinderen meekomen op deze zonvakantie, dan wachten de ruime Ocean Suites aan het strand. En in welk gedeelte je ook verblijft, je hebt de keuze of je voor de vrijheid van een verblijf op basis van logies gaat, of voor het gemak van all inclusive. Ontbijt in Fresco, boek een massage aan zee en stil die snack attack bij poolbar Solé. Overal staat het lieve personeel voor je klaar. 

Bonbini in Aruba!

Geïnteresseerd? 

 

Neem contact op met jouw reisadviseur!

 

Naar het contactformulier

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?