Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
Home    >    Actueel    >    Ultiem genieten in Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort (Mauritius)

Actueel

Ultiem genieten in Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort (Mauritius)

Silverjet Vakanties - Geplaatst op 18 juni 2018

< Terug naar overzicht

Mauritius, eiland gelegen in de Indische Oceaan, staat garant voor een heerlijke vakantie met een interessante cultuur, een aanstekelijk levensritme en verblijf in de mooiste luxe hotels met een uitstekend serviceniveau. Ga je mee?

 

Wij begrijpen goed waarom veel honeymooners Mauritius de ideale bestemming vinden voor hun huwelijksreis. Het eiland biedt parelwitte stranden, helder water, uitgestrekte koraalriffen met een verbazingwekkende verscheidenheid aan tropische vissen en planten. Ook voor natuurliefhebbers, rustzoekers, luxe ontdekkingsreizigers en families is Mauritius de ideale vakantiebestemming.

 

 

 

 

Mauritius: meer dan een fijn vakantie-eiland

Al in de 16e eeuw gingen de Hollanders aan wal op dit prachtige eiland. Zij doopten het eiland Mauritius, vernoemd naar de stadhouder Maurits van Nassau. Het eiland groeide uit tot een toevluchthaven op de route naar Oost-Indië. De Nederlanders waren ook verantwoordelijk voor de invoer van het suikerriet. Een product dat tegenwoordig niet meer weg te denken is. Deze bloeiende handel maakte dat een internationale bevolking het eiland ging bewonen. Wellicht is dit de belangrijkste reden voor de zeer gevarieerde keuken in Mauritius. Heb je zin om deze gastronomische uitdaging aan te gaan?

 

Mauritius is meer dan een fijn vakantie-eiland. In de hoofdstad Port Louis is onder andere een zeer kleurrijke centrale markt, een Chinese wijk en het Fort Adelaïde. Hier vind je ook het bekende nationale museum. Wist je dat de Dodo, volgens de overleveringen, ook op Mauritius voorkwam? In 1640 zou de laatste Dodo, wat een vogel is, voor het laatst gezien zijn. De vogel wordt vereerd en is mede daardoor terug te vinden op munten, postzegels en nog veel meer producten.

 

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

Het recentelijk gerenoveerde Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort is een resort dat in onze thema’s Active, Golf en Wellness past. Het ligt aan de zuidwestkust van het eiland op het landgoed van de voormalige suikerplantage Bel Ombre. Het is gelegen tussen turkooizen wateren en rijk begroeide Champagne heuvels, in een groot natuurreservaat.

 

De faciliteiten van dit resort zijn veelzijdig. De open lounge geeft uitzicht over het zwembad, het strand en de riante tuin met exotische bloemen en planten. Er is een sport centrum met 3 tennisbanen, een fitnessruimte, tafeltennis, fietsen, boogschieten en biljart. De uitgebreide kidsclub heeft een dagelijks wisselend programma en is direct aan de speeltuin gelegen.


Aan de ouders is ook gedacht met een schitterende 18 holes championship golfbaan. Er zijn meerdere zwembaden, een fraaie beachclub en diverse watersportmogelijkheden. Je kunt zeilen, kajakken, snorkelen en windsurfen. En al deze watersporten zijn gratis. Als je wilt kun je lessen volgen (overigens ook kooklessen voor de Mauritiaanse keuken). Voor de echte actievelingen zijn er mogelijkheden om wandel- en mountainbiketochten met begeleiding te volgen.

 

 

Speciaal aanbod

Het fijne van deze bestemming is dat, voor wie dat wil, meerdere combinaties mogelijk zijn. Wil je een weekje strand, maar toch het nodige zien? Dan is een combinatie met de Seychellen wellicht een optie voor je. Maar ook een tussenstop in Dubai of Abu Dhabi behoort tot de mogelijkheden. The Travel Company kan in samenspraak met Silverjet Vakanties een luxe vakantie op maat voor jou maken. Zo krijgt je precies die droomvakantie die jij graag hebben wilt.

 

Wanneer je dit hotel boekt voor een verblijf van minimaal 7 nachten tot uiterlijk 31 oktober 2018 ontvang je 35% korting.

 

Geïnteresseerd? Naar het contactformulier!

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.