Home    >    Actueel    >    Tips voor je komende vakantie!
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Tips voor je komende vakantie!

Handige tips - Geplaatst op 17 juni 2019

< Terug naar overzicht

Ga goed verzekerd op reis!


Er wordt wel eens getwijfeld, maar onderschat de waarde van een reis- en annuleringsverzekering niet. De reden 'ik ga mijn reis toch niet annuleren' horen wij maar al te vaak. Natuurlijk denk je er niet aan de reis te annuleren waar je maandenlang voor hebt gespaard en waar je al tijden naar uitkijkt. Die situaties om te moeten annuleren zijn al niet leuk. Het is dan extra belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken over het annuleren van je vakantie en de bijkomende kosten.

 

Maar ook als je op reis bent, is het belangrijk goed verzekerd te zijn. Want wat doe je als je koffer kwijt is geraakt op het vliegveld? Of als je spullen gestolen worden of beschadigd raken? Maar ook medische kosten worden gedekt bij een reisverzekering. In veel gevallen verloopt de vakantie gelukkig helemaal naar wens, maar het is een fijne gedachte dat de kosten voor je waardevolle spullen gedekt zijn als je op reis bent.

 

Voor beide verzekeringen raden we aan de voorwaarden goed door te lezen bij het afsluiten. Zo weet je precies wanneer kosten wel of niet vergoed worden.

 

Reserveer een parkeerplaats op de luchthaven

Ga je met de auto naar de luchthaven dan kunnen wij vooraf al een parkeerplaats voor je reserveren. Op de vele luchthavens zijn diverse mogelijkheden, zoals dichtbij de luchthaven parkeren en valet parking. Vraag bij je reisagent naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Huur een auto tijdens je vakantie

Twijfel je nog over het huren van een auto tijdens jouw vakantie? Laten we je over de streep trekken; met een auto zie je zoveel meer én het kan ook nog eens voordeliger uitvallen dan het boeken van excursies. De excursies zijn vaak niet goedkoop; voor een tripje van een halve dag ben je zo € 50,00 per persoon kwijt. Ter vergelijking: huur een auto op een Spaans eiland eind juli ( in het hoogseizoen) en je bent ca. € 250,- kwijt voor een kleine auto (geschikt voor twee personen). Hiermee kun je niet een halve dag op pad, maar een volledige week! Je haalt hem op na de landing bij de luchthaven en levert hem weer af zodra je weer op de luchthaven bent voor je vlucht naar Nederland. Als je meer wilt zien is een auto huren dus aanzienlijk goedkoper. En je hebt ook nog eens de vrijheid om elke dag te gaan en staan waar je wilt. Sunny Cars biedt het premium pakket aan waardoor je je huurcontract van te voren al in kan vullen. In veel gevallen is er ook een aparte check-in, zodat je ook niet hoeft te wachten op alle mensen zonder Premium Pakket. Bijkomend voordeel van het premium pakket is het feit dat je gegarandeerd een jonge auto meekrijgt. 

 

Extra's bijboeken voor vertrek

Heb je al een idee wat je wil zien en/of doen tijdens je vakantie. Onze reisagenten hebben toegang tot meer dan 200.000 activiteiten die wij vooraf kunnen reserveren. Denk hierbij aan  bijvoorbeeld; fietstochten, shows/concerten en sportevenementen, tours, entreebewijzen voor bezienswaardigheden of openbaarvervoerkaarten. Wil je tips voor wat er in jouw vakantiebestemming mogelijk is? Vraag je reisagent naar de mogelijkheden.

 

 

Contactformulier

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?