Home    >    Actueel    >    Ras Al Khaimah “Verborgen Parel van het Midden-Oosten”
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Ras Al Khaimah “Verborgen Parel van het Midden-Oosten”

Silverjet - Geplaatst op 9 maart 2020

< Terug naar overzicht

Ras Al Khaimah is de nieuwste aanwinst in vakantie-emiraten. Dit emiraat is iets kleiner dan de buren Dubai en Abu Dhabi, maar heeft veel te bieden. Van fantastische stranden, schitterende mangroves met flamingo's, hoge bergtoppen tot woestijnavontuur.

Authentiek, schitterende kustlijn en uitgestrekte woestijn

Ondanks dat het toerisme in Ras Al Khaimah nog in de kinderschoenen staat, telt de bestemming wel al een groot aantal luxe resorts welke met name aan de kust te vinden zijn. Verwacht in Ras Al Khaimah geen grote hoeveelheid glimmende wolkenkrabbers, kunstmatig aangelegde eilanden, bouwputten en grote pretparken. Ras Al Khaimah gooit het over een andere boeg en staat vooral bekend om zijn authentieke architectuur, laagbouw, een schitterende kustlijn met witte zandstranden, een uitgestrekte woestijn met terracotta tinten en ruige bergen.

Twee prachtige hotels, verschillende settings

The Ritz Carlton Al Wadi Desert en The Ritz Carlton Al Hambra Beach zijn 2 prachtige hotels gelegen in twee hele verschillende settings. De naam zegt het al, The Ritz Carlton Al Wadi Desert is een echt woestijnresort en The Ritz Carlton Al Hambra Beach ligt aan het mooie strand van Ras Al Khaimah. Combineer de twee hotels tijdens je vakantie en geniet van zowel zon, zee en strand als van de rust en de prachtige woestijn van Ras Al Khaimah.

Ras Al Khaimah

5*Deluxe The Ritz-Carlton Al Hamra Beach

The Ritz-Carlton Al Hamra Beach is gesitueerd aan het schitterende witte zandstrand van Ras al Khaimah. De letterlijke vertaling van Ras al Khaimah is: ‘top van de tent’, en verwijst naar het noordelijke punt van het schiereiland. Het is een van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten en het enige emiraat dat beschikt over een diverse omgeving met zowel woestijn, mangroven, bergen als kilometers ongerepte kustlijn. Het emiraat is nog relatief onbekend bij veel reizigers. Het stijlvolle villacomplex Al Hamra Beach wordt omringd door palmbomen en een azuurblauwe zee. Het is een van de meest luxueuze resorts in de regio. Privacy is verzekerd in je luxe villa. Het is het de perfecte plek voor een romantische vakantie. De villa’s zijn ingericht in Arabische stijl en zijn van alle gemakken voorzien. Geniet vanaf je eigen terras, onder het genot van een diner, van het uitzicht op de Arabische Golf. De internationale luchthaven van Dubai ligt op ca. 45 minuten rijden. Het zusterhotel The Ritz-Carlton Al Wadi Desert ligt op ca. 20 km. Een combinatie met een aantal nachten in het woestijnresort Al Wadi vormt een unieke vakantiebelevenis. 

Ras al-Khaimah

5* The Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Dit exclusieve woestijnresort lijkt op een majestueus Arabisch fort met de karakteristieke kenmerken van de vermaarde Ritz-Carlton hotelgroep en is woestijnluxe op zijn best. Hier kan je genieten van sublieme zonsondergangen, een behandeling in de Aziatisch geïnspireerde Spa of de beachclub van het nabijgelegen zusterhotel. Het natuurreservaat wordt omringd door duinen en vegetatie en bewoond door vele dieren zoals de oryx en Arabische gazellen die in vrijheid in het reservaat rondlopen. Het centrum van Ras Al Khaimah ligt op ca. 20 km. De luchthaven Dubai ligt op ca. 50 minuten rijden. 

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met jouw reisagent.

 

Naar het contactformulier

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?