Home    >    Actueel    >    Oog in oog met The Big Five in Zuid Afrika
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Oog in oog met The Big Five in Zuid Afrika

Live to Travel - Geplaatst op 26 oktober 2020

< Terug naar overzicht

Reizen naar Zuid-Afrika is kiezen voor een prachtig land met een indrukwekkend verleden. Kaapstad, Kruger Nationaal Park, Pretoria en Port Elizabeth zijn maar een paar van de hoogtepunten die je kunt ontdekken tijdens je vakantie door Zuid-Afrika. Ontdek tijdens je reizen naar Zuid-Afrika de perfecte combinatie van cultuur en natuur. Sta oog in oog met The Big Five tijdens je vakantie in Zuid-Afrika. 

 

Een vakantie in Zuid-Afrika is in alle opzichten fascinerend!

Tijdelijke actie van Live To Travel!

Uit onderzoek blijkt dat reizigers hun reis voor 2021 wel willen plannen, maar geen zin hebben om daar nu al geld voor op tafel te leggen. Daarom hebben ze bij Live To Travel besloten dat er vanaf heden geen aanbetaling voldaan hoeft te worden voor nieuwe boekingen die vóór 31 december 2020 gemaakt worden met vertrek in 2021 of 2022.

 

Pas 6 weken voor vertrek nemen we contact op om de betaling te voldoen. De reissom kan gelijk gebleven zijn, maar ook iets hoger of lager liggen dan het oorspronkelijk voorgestelde bedrag door mogelijke wijziging in vluchtprijzen, luchthaventaksen, lokale taksen en wisselkoers. Indien het bedrag hoger is of indien Buitenlandse Zaken reizen naar de bestemming afraadt, heb je het recht om gratis te annuleren. 

 

Wil je liever toch zekerheid hebben dat de reissom niet hoger wordt, bieden we de mogelijkheid om WEL een aanbetaling te doen. In dat geval heb je de zekerheid dat de totaalprijs niet meer kan wijzigen. De keuze is aan jou. Deze actie geldt voor alle bestemmingen. 

 

13-daagse autorondreis

Familierondreis Noordelijke Tour

Het noordelijk gedeelte van Zuid-Afrika is erg divers. Met dramatische landschappen, talloze avontuurlijke belevenissen en enkele van de meest toegankelijke safariparken van het continent valt deze regio beslist in de smaak bij elk gezinslid. Bovendien laat je de hele familie genieten van al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft zonder ooit last te hebben van een jetlag. Succes gegarandeerd!

 

Bekijk van-dag-tot-dag-beschrijving [PDF]

 

 

 

9-daagse 4x4 safari Joburg-Joburg

Drifters Begeleide selfdrive Zuid-Afrika

Deze begeleide selfdrive geeft de beginnende, gemiddelde of ervaren avonturier een beeld van het echte Zuid-Afrika. We reizen via minder bereden grindwegen en door minder toeristische regio’s. Een klein konvooi 4x4 voertuigen wordt begeleid door een vakkundige gids en assistent waarmee je voortdurend in contact staat en die je kan bijstaan wanneer nodig. We brengen enkele nachten door in lodges, maar ook op afgelegen plaatsen waar faciliteiten ontbreken. In dat tweede geval gebruiken we de uitrusting van onze voertuigen om een maximum aan comfort én beleving te verzekeren. Aangezien je in een groep reist, wordt er een gevoel van veiligheid gecreëerd. Voor deze reis is het belangrijk dat je je flexibel kan opstellen en over een avontuurlijke ingesteldheid beschikt. De staat van de weg, het weer en andere omstandigheden hebben invloed op onze route en dus moeten we ons voorbereiden op het onverwachte.

 

Bekijk van-dag-tot-dag-beschrijving [PDF]

 

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je alvast graag bij het plannen van je volgende reis!

 

Naar het contactformulier!

 

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?