Home    >    Actueel    >    Ontdek ons eigen mooie Nederland
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Ontdek ons eigen mooie Nederland

Vakantie in eigen land - Geplaatst op 25 mei 2020

< Terug naar overzicht

Reizen buiten onze Nederlandse grens staat nog even on hold, maar wist je dat ons eigen land ook veel te bieden heeft?

Even samen er een nachtje tussenuit…

Even samen er een nachtje tussenuit… bijvoorbeeld naar Oranje hotel Leeuwarden, Het Oranje Hotel siert het stadscentrum van Leeuwarden al meer dan 140 jaar. Maar ondanks hun bijzonder rijke historie, biedt het hotel stijlvolle kamers met ultramoderne faciliteiten. Verken het centrum van Leeuwarden, geniet in de lounge op het terras of schuif aan voor een overheerlijke lunch of een culinair diner in Brasserie Oranje.

 

 

Ga je liever naar een hotel aan de kust?

Ga je liever naar een hotel aan de kust? ; Hotel Zuiderduin ligt vlakbij het strand waar je lekker even kan uitwaaien of een wandeling door het Noord-hollands Duinreservaat van Egmond aan Zee kan maken.

Met het hele gezin eropuit?

Met het hele gezin eropuit? …Verblijf dan eens op 1 van de vele vakantieparken die Nederland rijk is. O.a. Droomparken, Landal Green Parks, Belvilla, Centerparcs en vele andere organisaties hebben prachtige woningen door heel Nederland die wij voor je kunnen boeken...

Droompark de Zanding in Otterlo

Een optimaal vakantiepark met uitstekende faciliteiten, dat is Droompark de Zanding in Otterlo. Gelegen aan de westkant van het prachtige Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het park leent zich prima om gezellig met het hele gezin te verblijven, want voor ieder is hier wat wils.

Een heus speelmeer trekt direct de aandacht bij binnenkomst op het vakantiepark. Huur een kano of laat de kids lekker klimmen en klauteren in een van de vele speeltoestellen. En dan te bedenken dat Nationaal Park de Hoge Veluwe gewoon in je achtertuin ligt, hoeveel natuur wil je hebben? Dus een wandeling maken of fietsen met het gezin, dat is hier geen enkel probleem. Nadat je misschien wel een hert, everzwijn of ander wild hebt gespot kom je weer terug in je heerlijke vakantiewoning. Deze zijn luxe ingericht en het ontbreekt je aan niets.

Droompark Maasduinen in Limburg

Als je in Limburg verblijft voelt het als vakantie in het 'buitenland'. Zo ook op Droompark Maasduinen, waar je de bourgondische levensstijl van de Limburgers zelf kan ervaren. Struin door de kasteeltuinen van Arcen of geniet in Nationaal Park de Maasduinen, hier is genoeg te ontdekken. Ook de vele dorpen en steden in de omgeving vragen om een bezoek, je stalen ros meenemen is dus geen slecht idee. Het ruim opgezette park beschikt over luxe vakantiewoningen en de faciliteiten, ja die zijn gewoon top!

 

Laat de vakantie in eigen land maar beginnen.

 

Naar het contactformulier

 

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?