Home    >    Actueel    >    Nieuw-Zeeland – de reis van je leven
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Nieuw-Zeeland – de reis van je leven

Askja Reizen - Geplaatst op 16 september 2019

< Terug naar overzicht

Een vakantie naar Nieuw-Zeeland laat je kennismaken met steeds wisselende landschappen, unieke highlights en een zeer sympathieke bevolking. Alle ingrediënten voor een actieve of avontuurlijke rondreis zijn hier aanwezig!

 

Nieuw-Zeeland is een unieke vakantiebestemming waar je veel kunt ondernemen en ontdekken, het is echt een land om erop uit te trekken en rond te reizen. Als bestemming leent Nieuw-Zeeland zich uitstekend om op eigen gelegenheid verkend te worden. Een camperreis is een ideale invulling voor een vakantie Nieuw-Zeeland, maar ook een rondreis per huurauto is populair. Zo past een vakantie Nieuw-Zeeland bij iedereen.

Direct de natuur in...

Noordereiland

Het Noordereiland biedt een fantastische start van je vakantie, hier rij je bij het verlaten van Auckland direct de natuur in. Noordelijk richting het zonnige Bay of Islands en oostelijk richting de heuvelachtige, bosrijke Coromandel. Daal je het Noordereiland direct zuidelijk af dan kan je een bezoek brengen aan Matamata, bekend van de opnames van 'Lord of the Rings' en het geothermische Rotorua met zijn rijke Maori cultuur.

 

Iets meer westelijk vind je de Waitomo Caves met zijn grot vol blauw oplichtende 'gloeiwormen', magisch! Helemaal aan de westkust vind je Mt. Taranaki, een majestueuze kegelvulkaan die het uitzicht domineert. Op het lagere midden van het eiland ligt Lake Taupo met vlak daaronder het spectaculaire Tongariro National Park.

 

Dit is slechts een handvol van de highlights op het Noordereiland.

 

 

Grillige kusten, berglandschappen, gletsjers en fjorden

Zuidereiland

Het landschap op het Zuidereiland is een stuk ruiger dan op het Noordereiland. Je vindt hier grillige kusten, berglandschappen, gletsjers en fjorden. De rit met een TranzAlpine Train is een echte aanrader. Je rijdt van Christchurch in het oosten naar het westelijk gelegen Greymouth en passeert onderweg de meest uiteenlopende landschappen. Je komt langs de mooiste highlights van Nieuw-Zeeland, zoals de beroemde gletsjers Fox Glacier en Franz Josef Glacier. Andere natuurgebieden die je niet mag missen zijn de Southern Alps en het fjordengebied Milford Sound.

Naar bekende en verborgen plekken

Rondreis Natuur & Wildlife

27-daagse individuele rondreis 

 

Prachtige natuur is het eerste waar veel mensen aan denken bij Nieuw-Zeeland. En dat klopt! Nieuw-Zeeland heeft glooiende heuvellandschappen, ruige bergketens, gletsjers, bossen en vulkanen. Honderden wandelroutes nemen je mee naar allerlei soorten plekken, van de toegankelijke klifkusten bij Kaikoura tot diep in Arthur's Pass National Park.

 

Prijs vanaf € 2.990

 

Bekijk rondreis van dag tot dag (PDF)

 

 

Van Christchurch naar Auckland met verrassende accommodaties

Rondreis Verrassend & voordelig Nieuw-Zeeland

24-daagse individuele rondreis 

 

Deze reis neemt je mee langs vele hoogtepunten: van de gletsjers en Milford Sound op het Zuidereiland naar het Tongariro National Park en de Bay of Islands op het Noordereiland. We hebben gekozen voor een verrassende mix van aantrekkelijk geprijsde en leuke accommodaties, van eenvoudige studio’s tot midden in de natuur gelegen cabins.

 

Prijs vanaf € 1975,00

 

Bekijk rondreis van dag tot dag (PDF)

 

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie en boekingen.

 

Naar het contactformulier!

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?