Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
Home    >    Actueel    >    Met Kerst en Oud & Nieuw naar Tanzania of Kenia

Actueel

Met Kerst en Oud & Nieuw naar Tanzania of Kenia

Jambo Safari Club - Geplaatst op 16 juli 2018

< Terug naar overzicht

Het kan nog! De beschikbaarheid van vluchten en accommodaties is in deze zeer geliefde periode zeer gering. Dit jaar kunnen we in samen werking met Jambo Safari Club je gegarandeerde beschikbaarheid op een aantal Tanzania en Kenia reizen bieden!

 

*** TANZANIA ***

 

Tanzania kenmerkt zich door weidse, afwisselende en zeer indrukwekkende landschappen met prachtige vergezichten. Het Oost-Afrikaanse land blinkt uit in uitgestrekte nationale parken en de enorme diversiteit aan wild Het is dan ook één van de beste bestemmingen om vele soorten en grote aantallen wild te kunnen aanschouwen. Het eiland Zanzibar ligt in de Indische Oceaan. Het heeft een zeer interessante geschiedenis. Daarnaast zorgen de hagelwitte stranden voor een ontspannen einde van een bijzondere reis.

 

*** KENIA ***

In dit land met adembenemende landschappen is een overweldigende hoeveelheid wild te vinden. Daarnaast een rijke cultuur en een bijzonder vriendelijke en gastvrije bevolking. Uitgestrekte bossen, savannen met acacia's en glinsterende zoetwatermeren wissel je af met de beeldschone, spierwitte stranden van Mombasa.

13-daagse Kerst special

TANZANIA privésafari 'Safari & Zanzibar'

De uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, met kuddes olifanten, gnoes en zebra’s zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Tijdens je gamedrive in het bosrijke Lake Manyara ontmoet je veel bavianen en met een beetje geluk een boomklimmende leeuw! De wereldberoemde Ngorongoro krater ontbreekt uiteraard ook niet. Je reist per 4X4 voertuig met opklapbaar dak en Engelssprekende chauffeur/gids en geniet op privébasis van al je gamedrives. Jou reis sluit je af met een ontspannen verblijf op het exotische eiland Zanzibar. Kerst vieren in de bush en proosten op het nieuwe jaar op een tropisch eiland, een bijzondere reis!

Vertrek: 21 en 23 december 2018
2-pers: € 5.197,- (21 dec) | € 5.394,- (23 dec)
4-pers: € 4.779,- (21 dec) | € 4.986,- (23 dec)
6-pers: € 4.632,- (21 dec) | € 4.839,- (23 dec)
Vanaf prijzen per persoon*, inclusief alle vluchten en Kersttoeslagen
*de reissom wordt voordeliger indien je met kinderen reist

13-daagse Kerst special

TANZANIA privésafari 'Zanzibar & Safari'

Eerst heerlijk uitrusten en in alle rust Kerst vieren op Zanzibar? Je gaat aansluitend uitgerust op safari, waar je het nieuwe jaar inluidt! De uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, met kuddes olifanten, gnoes en zebra’s, laten een onvergetelijke indruk op je achter. Het bosrijke Lake Manyara staat garant voor een ontmoeting met onder meer bavianen en de olifant, en de imposante Ngorongoro krater is een niet te missen hoogtepunt voor velen. Je reist per 4X4 voertuig met opklapbaar dak en Engelssprekende chauffeur/gids en geniet geheel op privébasis van je gamedrives. Jou reis sluit je af met een ontspannen verblijf op het exotische eiland Zanzibar!

Vertrek: 22 december 2018
2-pers: € 4.826,-
4-pers: € 4.386,-
6-pers: € 4.239,-
Vanaf prijzen per persoon*, inclusief alle vluchten en Kersttoeslagen.
*de reissom wordt voordeliger indien je met kinderen reist

13-daagse Kerst special

TANZANIA privésafari 'Rustige Safari & Zanzibar'

Heb je voorkeur voor een safari met meer rust en minder rijdagen? Dan is Kerst vieren tijdens deze Rustige Safari & Zanzibar de beste keuze. Je geniet van de landschappen en het lokale leven en vliegt aan het einde van je safari in 1x door naar je strandbestemming Zanzibar. De uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, met kuddes olifanten, gnoes en zebra’s, laten zeker een onvergetelijke indruk op je achter. Het groene Lake Manyara en de befaamde Ngorongoro krater ontbreken uiteraard ook niet. Je reist per 4X4 voertuig met opklapbaar dak en Engelssprekende chauffeur/gids en geniet op privébasis van je gamedrives. Je reis sluit je af met een ontspannen verblijf op het exotische eiland Zanzibar, waar je het nieuwe jaar inluidt!

Vertrek: 22 december 2018
2-pers: € 5.565,-
4-pers: € 5.223,-
6-pers: € 5.077,-
Vanaf prijzen per persoon*, inclusief alle vluchten en Kersttoeslagen.
*de reissom wordt voordeliger indien je met kinderen reist

15-daagse Kerst special

KENIA: privésafari 'Strand & Safari'

Je viert de kerstdagen ontspannen aan het strand aan de zuidkust van Mombasa, waarna je uitgerust op safari gaat! Tijdens je privésafari geniet je van verschillende, wildrijke landschappen zoals het fotogenieke Shaba/Samburu, het groene gebied rond de berg Mount Kenya en Lake Nakuru met haar neushoorns. Vanzelfsprekend ontbreekt ook de befaamde Masai Mara niet! Je reist per minibus met opklapbaar dak en Engelssprekende chauffeur/gids of tegen een meerprijs per 4X4 voertuig.

Vertrek: 22 december 2018
2-pers: € 4.896,-
4-pers: € 4.562,-
6-pers: € 4.424,-
Vanaf prijzen per persoon*, inclusief alle vluchten en Kersttoeslagen.
*de reissom wordt voordeliger indien je met kinderen reist

16-daagse Kerst special

KENIA: privésafari 'Safari & Strand'

Samburu/Shaba, met haar dramatische landschappen en haar specifieke bewoners (de 'Samburu Five'), contrasteert flink met de groene flanken van de berg Mount Kenya. In combinatie met Lake Nakuru NP en het wereldberoemde Masai Mara Game Reserve staan deze parken garant voor een ultieme safari! Deze safari is geheel op privébasis per minibus met opklapbaar dak en Engelssprekende chauffeur/gids (of tegen meerprijs per 4x4 voertuig). Je sluit je safari af met een onvergetelijk strandverblijf aan de zuidkust van Mombasa.

Vertrek: 22 december 2018
2-pers: € 4.998,-
4-pers: € 4.704,-
6-pers: € 4.565,-
Vanaf prijzen per persoon*, inclusief alle vluchten en Kersttoeslagen.
*de reissom wordt voordeliger indien je met kinderen reist

 

 

Geïnteresseerd? Naar het contactformulier!

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.