Home    >    Actueel    >    Met het gezin naar het prachtige Peru!

Actueel

Met het gezin naar het prachtige Peru!

Riksja Travel - Geplaatst op 11 maart 2019

< Terug naar overzicht

Op reis met kinderen? Super! Maar vakantie moet wel ontspannend zijn. Is dat te combineren met een avontuurlijke bestemming als Peru? Ik vertel je graag over de ervaringen van andere gezinnen. Met kleintjes of met tieners. Of allebei. Opa en oma gaan mee? Geen probleem. Peru is een veilige bestemming, met lieve mensen en volop genietmomenten voor iedereen!

zo doe je dat

Met de hele familie op stap

Een succesvolle familiereis heeft een wat lager reistempo met voldoende relaxdagjes, niet te lange reisafstanden, voldoende afwisseling in de activiteiten (geloof me: je kinderen willen niet de hele dag naar een museum) en accommodaties waar je slaapt met je gezin zo dicht mogelijk bij elkaar. Waar je kleine kinderen gewoon lekker op je eigen kamer wilt hebben, wil je je tieners wellicht wat meer ruimte geven (en jezelf ook).

Wees er snel bij

Peru is een bestemming waar je vroeg bij moet zijn. De (vlieg)prijzen stijgen snel, de activiteiten en de leukste slaapplekken raken snel vol. Genoeg redenen om nu al goed na te denken over jullie ideale Peru-reis. Hierbij alvast vier belangrijke redenen om niet te lang te wachten.

 

#1 Vliegtickets
Hoe langer je wacht met het boeken van je vliegtickets, hoe duurder je ticket wordt. Zeker als je in een schoolvakantie wilt reizen. Uiteraard kijk ik naar de beste vluchtmogelijkheden voor de beste prijs, vanaf verschillende luchthavens.

 

#2 Accommodaties
Hoe eerder je jouw Peru-reis boekt, hoe groter de kans is dat je verblijft op de leukste plekken. Zeker als je een familiekamer wilt, kun je er niet vroeg genoeg bij zijn! Ik boek kleinschalige slaapplekken voor jullie, op unieke locaties die echt heel tof, maar ook snel volgeboekt zijn.

 

#3 Voorpret
Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk, zeker als je reist met kinderen. Naast het lezen van de reisgidsen en het bekijken van de nodige vlogs, waar je veel inspiratie en voorpret uit haalt, moet je ook een paar praktische zaken regelen, zoals verplichte reisdocumenten en mogelijke inentingen. 

 

#4 Trekking Machu Picchu
Een trekking naar het wereldwonder Machu Picchu - jouw keuze of jullie voor de lange of korte versie gaan - mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw reis naar Peru. De Peruaanse overheid laat maar een beperkt aantal mensen per dag toe bij Machu Picchu. Ik raad je daarom aan om een maand of 10 maanden van tevoren te boeken.

 

Kan ik toch ook zelf regelen?

Je kunt tegenwoordig natuurlijk veel zelf doen. Dus waarom zou je via mij boeken? Twee woorden: tijd en zekerheid.

 

Doordat ik veel reiservaring heb, en toegang tot informatie die alleen voor reisagenten beschikbaar is, kan ik eenvoudig voor je achterhalen of je bijvoorbeeld babyvoeding moet meenemen, of die ene wandeling wel te doen is voor kindjes van 6 en of er zwembaden in de buurt zijn. Of wat je absoluut niet moet vergeten op je paklijst.

 

Wel zo fijn om alles tot in de puntjes verzorgd te hebben toch?

 

Interesse? Naar het contactformulier!

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?