Home    >    Actueel    >    Maleisië, een prachtig land voor rondreizen
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Maleisië, een prachtig land voor rondreizen

Tenzing Travel - Geplaatst op 9 januari 2020

< Terug naar overzicht

Rijden door berglandschappen, wandelen door tropische jungles en uitrusten op hagelwitte stranden, dat kan allemaal tijdens een vakantie in Maleisië. Bovendien is Maleisië een prettig land om rond te reizen; de wegen zijn goed, de hotels fantastisch en de mensen zeer vriendelijk!

 

West-Maleisië en Borneo

Maleisië bestaat uit het schiereiland West-Maleisië en de deelstaten Sabah en Sarawak op Borneo. West-Maleisië biedt een perfecte combinatie van koloniale plaatsen zoals Malacca, Camaron Highlands met zijn uitgestrekte natuurgebied en theeplantages, de goede wegen en prachtige stranden voor een welverdiende strandvakantie in bijvoorbeeld Penang als afsluiter van uw rondreis door West-Maleisië. Het andere deel van Maleisië is het oostelijke deel, Borneo.

 

Op Borneo domineert de natuur en de jungle. Borneo en West-Maleisië kan je in één rondreis gemakkelijk met elkaar combineren. Zo kan je vanuit West-Maleisië per vliegtuig Borneo bereiken. De belangrijkste plaatsen en regio's van Borneo zijn onder andere Turtle Island, een beschermd schildpaddenreservaat met kristalhelder water. Sukau aan de oostkant is alleen per boot te bereiken en ligt aan de Kinabatang rivier, de langste rivier van Maleisië. Hier leven zeldzame neusapen, neushoornvogels en olifanten.

13-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Rondreis Malaysia in style

Tijdens deze bijzondere ervaringsreis geniet je niet alleen van mooie landschappen en culturele hoogtepunten. Ook de stijlvolle accommodaties dragen bij aan een ontspannen reis door West-Maleisië, waarbij het tempo rustig is en je voldoende vrije tijd heeft. De inbegrepen excursies zijn gericht op de 'couleur locale' van iedere regio. Taman Negara mag dan niet het luxueuze niveau hebben van de andere accommodaties, maar wij vinden dat deze 'must see' bestemming niet mag ontbreken in uw reisschema! Je vaart, wandelt, klimt en rijdt van plek naar plek, zeer afwisselend en erg leuk! Het slotakkoord van de reis wordt gevormd door het idyllische Pangkor Laut Resort, een bestemming om weg te dromen...

 

Rondreis Malaysia in style

13-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Prijs vanaf € 1900,00 per persoon

 

Reisbeschrijving van-dag-tot-dag [PDF]

16-daagse autoreis

Rondreis Malaysia Explorer

Je wil op eigen gelegenheid en zo vrij als een vogeltje dit prachtige land leren kennen? Waarom kies je dan niet voor een autoreis? Je verblijf is van tevoren vastgelegd, maar verder bepaal je zelf je reistempo en waar je stopt. West-Maleisië is bij uitstek geschikt om zelf te rijden. De infrastructuur is uitstekend, het wegennet uitgebreid en de verkeersregels en borden volgen in grote lijnen de internationale regelgeving. Het enige wat je nodig hebt, naast een internationaal rijbewijs, is flexibiliteit en een avontuurlijke instelling. Dan heb je een keur aan mogelijkheden ter plaatse. Tijdens deze reis laat je ook af en toe de auto staan, zodat je de natuurparken uitgebreid kunt verkennen.

 

Rondreis Malaysia Explorer

16-daagse autoreis

Prijs vanaf € 1700,00 per persoon

 

Reisbeschrijving van-dag-tot-dag [PDF]

Geïnteresseerd?

Neem contact op met jouw reisagent voor meer informatie en boekingen. 

 

Naar het contactformulier!

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Onze privacyverklaring is van toepassing.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?