Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
Home    >    Actueel    >    Kerstcruise Majestueuze Donau

Actueel

Kerstcruise Majestueuze Donau

Friendship Cruises - Geplaatst op 5 november 2018

< Terug naar overzicht

Tijdens de kerstdagen mag het wel iets extra zijn!

 

Met gepaste trots presenteren wij het royale aanbod aan schitterende kerstcruises over Europa's mooiste rivieren. Vanuit de panoramasalon met comfortabele zitjes geniet je van het winterse landschap dat aan je voorbij trekt. In het luxe restaurant worden uitgebreide kerstdiners geserveerd. Aan boord van deze hotelschepen zal het je aan niks ontbreken. Daar zijn we van overtuigd. 

 

De bemanning staat elke dag klaar om het je helemaal naar de zin te maken. Tijdens onze kerstcruises worden er verschillende excursies georganiseerd, passend bij de tijd van het jaar. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om kerstmarkten te bezoeken. De loopplank wordt voor je uitgelegd voor een onvergetelijke kerstcruise aan boord van onze varende hotels. 

 

Nog geen plannen met de kerst? Boek dan deze prachtige kerstcruise vol luxe.

Kerstcruise Majestueuze Donau

Welkom aan boord van hotelschip Amadeus Silver III 5***** luxe voor een bijzondere Kerstcruise over de Donau. tijdens deze cruise bezoeken we de mooiste steden in het hart van Europa. Zo bezoeken we het romantisch Wenen, monumentaal Bratislava en prachtig Boedapest. Daarnaast is er de keuze om mee te gaan op verschillende excursies. In elke stad zullen we genieten van een sfeervolle ambiance, fonkelende lichtjes en de gezellige kerstsfeer. De uitstekende verzorging en de vriendelijke bemanning maken deze riviercruise compleet.

 

8 dagen | vertrek 21 dec 2018 | vanaf €998 p.p.

 

Geïnteresseerd? Naar het contactformulier!

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.