Home    >    Actueel    >    Kerst vieren in Nederland
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Kerst vieren in Nederland

Vakantieparken - Geplaatst op 23 november 2020

< Terug naar overzicht

Kerstvakantie 2020, twee heerlijke weken om één van de mooiste tijden van het jaar samen met het gezin te vieren! Dit jaar is het allemaal misschien een beetje anders dan voorgaande jaren, maar ga heerlijk genieten in één van de vele vakantieparken die Nederland heeft! De Nederlandse vakantie parken worden in prachtige winterse sferen gebracht zodat jullie van een heerlijke kerstperiode kunnen genieten!


Hier een paar vakantieparken die je een onvergetelijk kerst willen bezorgen.

 

Safaripark Beekse Bergen

Kom deze kerstvakantie naar Safari Resort Beekse Bergen en beleef samen de gezelligste periode van het jaar tussen de dieren! Geniet op Eerste en Tweede Kerstdag van een heerlijk diner in restaurant Moto op het Safari Resort of ga gezellig eten in restaurant Kaapstad in Vakantiepark Beekse Bergen. Het is ook mogelijk om met Oud & Nieuw het jaar feestelijk af te sluiten in het Safari Resort.


Filmpje Kerst in Beekse Bergen.

https://youtu.be/R7mKIze68bg

 

Droompark Bad Meersee

Op Droompark Bad Meersee kan je van een heerlijke kerst genieten. Aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen tussen de prachtige natuurgebieden Het Zwin en de Verdronken Zwarte Polder vind je dit bijzondere vakantiepark. Je verblijft in een comfortabele, volledig ingerichte accommodatie vlakbij het strand. De Belgische invloeden zorgen voor een bourgondische sfeer en goede restaurants. Bezoek de gezellige badplaats Knokke of verken de pittoreske dorpjes in de buurt. Geniet van alle rust en ruimte op Droompark Bad Meersee.

Landgoed Ruwinkel

Gezellig tijdens de feestdagen in je vakantiehuis, landhuis of chalet. Dat kan, want Landgoed Ruwinkel heeft nog beschikbaarheid voor de  kerst. Wil je een mooie fraaie kerstboom met kluit laten plaatsen in accommodatie? Je kan deze van te voren bestellen zodat er een mooie kerstboom klaar staat om versierd te worden. De dennengeur komt je dan al bij binnenkomst tegemoet! Het mooie van de kerstboom met kluit is dat de medewerkers van Landgoed Ruwinkel de bomen voor je planten op het terrein zodat ze een tweede leven krijgen én zo ook bijdragen aan een beter milieu!

 

Met familie het jaar goed afsluiten onder het genot van een drankje en hapje in je bungalow of buiten met de sterretjes in de hand. Lekker smullen van de overheerlijke oliebollen en/of appelbeignets van Bakker Frentz uit Scherpenzeel. Gezellig bij het vuur van de open haard in uw vakantiehuis. Landgoed Ruwinkel heeft rust voor iedereen hoog in het vaandel zitten en daarom is het op het park niet toegestaan om vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling. Sterretjes zijn wel toegestaan!

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op met jouw reisagent voor meer informatie en boekingen.

 

Naar het contactformulier

 

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?