Home    >    Actueel    >    Kenia - spectaculaire uitzichten en klassieke contrasten
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Kenia - spectaculaire uitzichten en klassieke contrasten

Jambo Safari Club - Geplaatst op 18 november 2019

< Terug naar overzicht

De rijke Europese elite ging je in het begin van de twintigste eeuw al voor op safari naar Kenia. In de roman ‘Out of Africa’ van Karen Blixen wordt het leven in Kenia in deze periode goed beschreven, toen het al een geliefde bestemming was!

 

Al ging men toen helaas om te jagen op al dat prachtige wild, waar je nu komt om te genieten van de geweldige dieren en natuur. Het goede nieuws is dat er nog steeds een overweldigende hoeveelheid wild te vinden is in dit land met adembenemende landschappen, een rijke cultuur en een bijzonder vriendelijke en gastvrije bevolking. Kenia kan worden gezien als microkosmos van bijna het gehele Afrikaanse continent en biedt spectaculaire uitzichten en klassieke contrasten. 

 

De besneeuwde Kilimanjaro aan de horizon

Grote kuddes olifanten en aan de horizon de besneeuwde Kilimanjaro; hier leven duizenden roze flamingo’s, hoeden de Masai hun kuddes en migreren jaarlijks miljoenen gnoes. Uitgestrekte bossen, savannen met acacia’s en glinsterende zoetwatermeren wissel je af met de beeldschone, spierwitte stranden van de Indische Oceaan. Deze afwisselende bestemming bied je wereldberoemde wildparken als de Masai Mara, Amboseli, Tsavo, Lake Nakuru, Meru, Shaba en Samburu. Overnachten doe je hier in uitstekende hotels, lodges en tented camps waar het je aan niets zal ontbreken. Een ideale vakantiebestemming die het mooiste van Afrika verenigt! Ook als je uitsluitend een prachtige strandvakantie wenst of de safari wilt combineren met een verblijf aan het strand is Kenia een prachtige bestemming.

14-daagse privé-safari

Stijlvol op Safari & Strand

Kennismaken met de meeste bekende hoogtepunten van Kenia doe je tijdens deze reis. Shaba en Samburu, Mount Kenya of Sweetwaters, Lake Nakuru en de befaamde Masai Mara staan garant voor een ultieme safari. Deze reis is geheel op privébasis, waardoor je jouw persoonlijke interesses kunt doorspreken met de Engelssprekende chauffeur/gids. Je verblijft in uitstekende lodges en tented camps en sluit je reis af met een ontspannen verblijf aan de zuidkust van Mombasa, maar je kan ook doorvliegen naar Zanzibar of de Seychellen.

Je kan tijdens deze reis kiezen uit drie luxeniveaus: A zijn voornamelijk 4*, B voornamelijk 4/4*+ en C voornamelijk 5* accommodaties. Bij niveau C is een 4x4 voertuig reeds inbegrepen.

 

Vanaf € 2373,00 per persoon

 

Van-dag-tot-dag beschrijving [PDF]

Geïnteresseerd?

Neem contact op met jouw reisadviseur voor meer informatie en boekingen!

 

Naar het contactformulier

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?