Home    >    Actueel    >    Israël prachtig land van grote verscheidenheid
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Israël prachtig land van grote verscheidenheid

Isropa Reizen - Geplaatst op 7 januari 2019

< Terug naar overzicht

Het prachtige moderne Israël is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variëteit in kleuren, culturen en tradities. Het bruisende Tel Aviv, de heilige stad Jerusalem, de woestijnlandschappen en langgerekte palmstranden. Maar vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het zoute water van de Dode Zee. Israël zal je versteld doen staan! Laat je meevoeren met deze prachtige rondreis door dit historische land van Bijbelse plaatsen en verhalen, naar het hedendaagse Israël. 

Fly-Drive 'Hoogtepunten van Israël'

Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings. Zo maak je in de meest authentieke vorm kennis met de persoonlijke service en gastvrijheid van Israël.
Als je verblijft in een kibboets, logeer je niet aan een levendige boulevard of in het centrum van de stad, maar vrijwel altijd in een prachtige natuurlijke omgeving. De kibboetsiem worden vaak door veel groen en landelijk natuurschoon omgeven. Omdat ze verspreid door het land liggen, met elk hun eigen karakter, lenen deze accommodaties zich bij uitstek om je eigen interessante fly-drive samen te stellen. Uiteraard zijn we je daarbij graag behulpzaam.

Accommodaties

We geven je hier alvast een paar leuke adresjes.


Wil je niet in het drukke Jeruzalem zelf overnachten, maar wel “om de hoek”, dan kun je kiezen voor een verblijf in kibboets Yad Hashmona. In een prachtige natuurlijke omgeving met mooi uitzicht en op maar 15 km van Jeruzalem. Ook Tel Aviv is maar 40 km verderop, dus “twee vliegen in één klap” als je wilt. Je slaapt hier in een houten chalet en geniet ’s ochtends van een bijzonder uitgebreid ontbijtbuffet.


Zo'n 30 km onder het meer van Tiberias ligt kibboets Ein Harod Ihud. Behalve de luxe kamers met tuin en jacuzzi, kun je hier ook logeren in een prima hotelkamer of een familiebungalow.


Wil je direct aan het Meer van Tiberias verblijven, dan kun je kiezen uit een aantal erg leuke holiday villages met bungalowkamers, zoals Ein Gev, Ma’agan en Ginosar Village. Na een dagje toeren duik je hier heerlijk het meer in voor een verfrissende duik. Trouwens ook erg leuk voor een langer verblijf, ook met kinderen.


Vlakbij de Dode Zee verblijf je in kibboets Kalia en met name in Ein Gedi als het ware in een oase in het dorre en droge landschap rondom dit laagste punt op aarde.

 

En over oases gesproken: helemaal in het zuiden “ontsnap” je aan de drukke badplaats Eilat met een verblijf in een bungalowkamer in kibboets Eilot. Randje Negev woestijn en maar 3 kilometer van het strand van de Rode Zee.

Reisinformatie en hoogtepunten

Tijdens deze fly-drive reis je via de westkust naar het noorden waar je alle hoogtepunten rond het Meer van Tiberias bezoekt. En natuurlijk een paar dagen in Jeruzalem. Ook is een ontspannen verblijf aan de Dode Zee inbegrepen.

 

Hoogtepunten

• Tel Aviv - Jaffa
• Caesarea
• Haifa
• Akko
• Tiberias
• Golanhoogte
• Jordaanvallei
• Jeruzalem
• Dode Zee
• Massada

 

Vluchtinformatie

Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.

 

Autohuur

Verderop in het boekingsproces kun je kiezen voor een grotere auto of voor meerdere auto's indien je met een grotere groep reist.

 

Dagprogramma en meer reisdetails [PDF]

 

 

Interesse?

Enthousiast geworden? Vraag een offerte aan bij jouw reisagent!

 

Naar het webformulier!

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?